2777
2789

هرکی بگه می‌خوام پسر دار بشم همه فکر میکنن عنوان تاپیکم که نوشتم توی سرشونه یا برعکس 

سریع توی سایت شروع میکنن کوبیدن طرف که پسر میخوای بیاری برای جانشینی و... شروع به مسخره کردن و تعریف از جنس دختر 😐😐😐😐

والا جنسیت ها چه دختر و چه پسر هیچ فرقی نداره و به جای کوبیدن هم دیگه در حق هم دعا کنید هر کسی هر جنسیتی دوست داره و یا قسمتش میشه فرزندش صالح و خوشبخت میشه 

خیلی دیدم دختر هایی که دل پدر و مادرشون رو خون کردن و همینطور پسرش ، مهم ذات انسان هست ، نه جنسیت 

با بدگویی شما قرار نیست ماهیت یک موضوع عوض بشه

بیشتر به هم احترام بزاریم🙏

منم عاشق دخترم از پسرا بدم میاد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این‌جا بگی پسر میخام باید فحش بخوری و کل مشکلات کشور رو میندازن گردن شما 

ولی دختر بخایی میشی عاقل و بالغ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ممکنه یکی برادر نداره و دلش بخواد فرزندش پسر بشه 

درست مثل خودم که خواهر ندارم و عاشق اینم که خدا بهم لطف کنه یه دختر سالم و صالح بهم بده 

ما توی زندگی کسی نیستیم که بتونیم راحت قضاوت کنیم 

من عاشق بچه سالم و صالحم 🥰 انشالا بچه چه یکی داشته باشم چه چندتا خدا سالم و صالح بهم بده ، جنسیت هم هر چی خدا صلاح بدونه فقط سالم باشه کوچولوم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

ولی بعضیا واقعاً واسه جانشینی و این حرفا پسر میخان 

نمونشو دارم طرف دید بچش خودش دختره بچه جاریش پسره رفت بالای نردبون خودشو پرت کرد پایین کلی قرص و دمنوش خورد تا بچه سقط بشه ولی بچه موند الان همون دختر رو بیشتر از پسرش دوست داره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

دقیقا خیلی از زنا بخاطر اینکه مرداشون پسر میخواد یا خانواد شوهر میگن دعا کنید پسر بشع 

خود من ی دختر دارم دوست دارم بچه بدی اگه بخوام بیارم پسر بشه ک‌هم پسر داشته باشم هم دختر و مطمعنن بچه اولم پسر بود دلممیخواست بچه دومم دختر بشه