2777
2789
عنوان

چقدر بی رحمن بعضی مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 45 پست

شوهر من ک خیانت جنسی مشروب تریاک...

کلا نابودم

دیشبم گفتم روز زنی نخریدی تبریک نگفتی روشو کرد اونور محل نداد

دلم شکست رفتم خابیدم

چاره ای نداریم آخه.. به خودم میرسم میگ شبیه هرزه ها شدی.. سرکار نمیزاره برم میگ هرزه میشی

همیشه میخاد بهم زور بگ من خفع خون بگیرم به خیانتش برسه..

هیچ وقت دیگ دلم صاف نمیشه 

همه راهی رفتم نشد

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشرایطی هم باشه نباید بسوزن بسازن

امیدوارم سرت نیاد خیلیا بودن مجرد ک این حرفو میزدن من بعضیاشونو دیدم چ بلاهایی سرشون اومد و نتونستن جداشن 

بنظرم کسیو قضاوت نکن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

شما هم رو لبه تیغ داری راه میری ، فکر کردی جدا بشی به خاطر اینکه احترام خانواده اش رو داره ، بعدی فرش قرمز زیر پات پهن میکنه ؟ شما خودت کاملی که همه کامل باشن ؟

لگد به بختت نزن

تاپیکا رو بخون شرایط بعد طلاق نون خامه ای نیست حتی برای اونی که مستقل هست

زندگیا خیلی پیچیده ست ، میزان تقصیر و مهارت دوطرف مهمه

خب جلوی اشتباهشون بگیرن جداشن

شاید نمیشه واقعا 

چه خانم های که دیدم بخاطر اینکه امیدی نداشتن محبور بودن یسازن 

یا با تهدید سر زندگیشونن 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

چرا جدا نمیشی

مهریه رو خیلی سخت میدن

بچه هم دارم

پدرمادرم وقتی اسم طلاق میارم یهو لرزه میوفته به جونشون

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

باور کن با چیزایی که گفتی این که شوهرت جواب خانوادشو نمیده و تو روشون واینمیسته خیلی عالیه و مشخصه مرد با اصالت و باشعوریه 

یادت باشه مردی که تو رو خانوادش وایستاد به هر قیمتی و حرمت نگه نداشت و کسی که احترام مادر و پدرشو نگه نداره اون شوهر نمیشه از من به شما نصیحت! چون اینجور مردا خیلی راحت میتونن تو روی زنشونم وایستن و آب از سرشون کامل میگذره  و اینجوریه که کم کم به سمت بیشعوری و روانی بازی پیش میرن

امیدوارم نجات پیدا کنی تو‌دوران نامزدی چطوری بود

خیانت تلفنی

مشروب