یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
براهمین میگم ببر من دختر ۸ ماهگی در عرض دوروز ۱ونیم کیلو وزنش اومد پایین به خاطر اسهال اشتباه کردم همون روز اول نبردم اورژانس کودک سرم بزنه تحت مراقبت باشه
داروی الکی بهش نده ببر دکتر اگه تبش پایین نمیاد تب بر قوی بهش بدن تشنج نکنه .
ایشالله که زودی خوب شه.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
نمیخوام بترسونمتا ولی لازمه بگم یه بچه اورده بودن همون روز به خاطر اسهال رفته بودکما چون اب بدن سریع میاد پایین منم شانس آوردم بچم بیحال افتاده بود سریع رسوندم اورژانس سرن زد اب بدنش برگشت