2777
2789

هییییییییغ

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشق های مجازی اسمشون روشون هست ((((مجاااااازززیییی))))

اینو خوب بکنید تو کله هاتون تا هرکی اومد پی وی با یه عشقم و قلبم و بدون تو نمیتونم خرتون نکنه روسرتون سوار بشه

عذر میخوام از صراحت کلامم

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

اگه تو مجازی بد باشه ممکن تو واقعیت خوب باشه؟

نه😄

ببین مجازی تو میتونی بارها پیامتو پاک کنی 

میتونی فک کنی بعد بنویسی 

ولی واقعیت اینطور نیست 

تو مجازی میتونی وسط خواب ی تکس بدی بخوابی 

ولی تو واقعیت باید کنارش باشی 

کنارش بودن با تکس خیلی فرق داره خیلی بیشتر زمان میخواد 

متوجهی چی میگم؟تو مجازی می‌تونه فوق العاده باشه 

ولی تو واقعیت نمیتونه حرفاشو از قبل نوشته باشه 

نمیتونه ویرایشش کنه 

کسی هم ک تو مجازی بده کلا افسار اخلاقش دستش نیست

رو عشق مجازی حساب باز نکن دختر

خیلی باید خوش شانس باشی در یک درصد مواقع موفق ازش بیرون بیای...

خیلی راااااحت میشه همههههه چیز رو فیک کرد...عکس میفرستم برات زیر سرم

وای عزیزم من امروز بیهوش شدم رفتم بیمارستان 😂 بعد تهش درمیای میبینی عکسه مال سه سال پیشه که طرف اسهال شده رفته سرم زده 

تازه این کوچیک ترین و بی اهمیت ترین‌چیزیه که میشه دروغکی گفت

کاربری دست دوتا دوست صمیمی عه🙆🏻‍♀️🩷

رو عشق مجازی حساب باز نکن دخترخیلی باید خوش شانس باشی در یک درصد مواقع موفق ازش بیرون بیای...خیلی را ...

😂😂😂عکس سه سال پیش خوب بود 

اینایی که پیج میزنن اینیستا و میگن مجازی آشنا شدیم و به ازدواج ختم شد چی