2777
2789

دوستم گفت پسر عمه امم چندسال پیش خواستگار سفت و سخت من بود ۳ سال اومدن و رفتن اما من بهش جواب مثبت نمی‌دادم همیشه بهش میگفتم من تو را آدم حساب نمیکنم در حد من نیستی

خلاصه دوستم گفت ؛ این جریان تمام شد یک مدت گذشت فهمیدم خوشگل ترین خانم دکتر بیمارستان (که چشم همه بیمارستان دنبالش بود خانم های کادر درمان شاغل اونجا برای برادر و فامیل هاشون..پسرها برای خودشان) ازدواج کرده

(دوستم خودش پرستاره) 

بعد گفت کمی پرس و جو کردم ببینم این خانم دکتر بی اندازه خوشگل و باکلاس رویایی با کی ازدواج کرده بعد در کمال ناباوری که هنوزم باورم نمیشه و تا چند ماه که دیگه عکس عقدشان دیدم فکر کردم دارن سر به سرم میذارن با همون پسر عمه ام

خلاصه دوستم می‌گفت ؛ الان چند ساله میگذره نمی‌دونم چجوری و شغل و کار پسر عمه چیه اگر گنج پیدا کرده یا خلاف می‌کنه یا شغل خوب داره یا ریسک کرده براش گرفته هنوزم نمی‌دونم  فقط می‌دونم تو این چند سال از این رو به اون رو شد و پولدار شده یک پای پسر عمه و خانم دکتر برای مسافرت اروپاست از فرانسه ، آلمان ، اتریش ، ایتالیا ، دانمارک  تا حتی کشورها آفریقایی و آمریکا جنوبی و شرق آسیایی 

سالی حداقل چند بار مسافرت میرن خارج کشور 

بهترین خونه و زندگی دارن و عاشقانه دارن زندگی میکنن

تمام فامیل حتی خانواده خودم شب و روز راجبشان حرف میزنن اصلا هیچکس یادش نیست این پسر یک زمانی خواستگار من بود حتی مادر خودمم یادش نیست 

بعد من به دوستم گفتم خب ؟

اونم گفت؛ درد من اینه الان کسی که آدم حسابش نمیکنم منم.

خلاصه می‌دونم چیز بدیه اما منم چنین تجربه دارم خیلی حس بدیه یکجوریه اونیکی خاطرخواهت بوده با یکی بهتر از تو ازدواج کنه و شرایط زندگی خیلی موفق تر و بهتر از تو داشته باشه

و اصلا تو را یادش نباشه

یک حس غریب بدیه

باید فراموش کنه

بعدشم زنش دکتره دیگه مسافرت ها رو شاید با پول زنش میرن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی وقا آدما کنار هم خوشبحت نمیشن شاید اگر با دوست ازدواج میکرد اینطوری نبود 

تو فامیل ما یه پسری از  دخترای فامیل خواستگاری کرد بابای پسره گفته بود وانت میخرم کار کنه دختره قبول نکرد سرنوشت هر دونفر یه جور دیگه رقم خورد پسره نشست درس خوند رتبه دو رقمی شد بعد با یکی مثل خودش ازدواج کرد الان کلی شخصیت داره دختره هم که براش پول مهم بود یه شوهر پولدار ازدواج کرد الان هر دو خوشبختن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

باید بیخیالش بشه حرص خوردن ماریو درست نمیکنه از کجا معلوم با دوست شما ازدواج میکرد همچین زندگی ای می‌داشت 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

دمش گرم واقن خوب کاری کرد اگ منم جاش بودم همچی یکاری میکردم کبیسکزی چون بهش گفتی در حد من نیسی مگ ط کی هسی ک همچین حرفی زدی؟من اگ جاش بیدم ک میومدم حسابی خارت میکردم