2777
2789
عنوان

چجوری با همسرتون آشنا شدین و اولین ملاقات حضوری چی تنش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 75 پست

همکلاسیم بود ولی از بچه های انصرافی سابق

رفته بودیم کافه تو ونک

یه پیرهن مردونه آبی طرح جین داشت با شلوار جین 

عطرشم اینوکتوس پاکورابان بود😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجازی آشنا شدیم البته قبل مجازی منو بیرون دیده بود 

اولین قرار هم یه تک کت طوسی کمرنگ با شلوار مشکی پوشیده بود 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

با یه آقایی در حال آشنایی ام، احتمال زیاد بشه همسرم  

حدودا 2 ماه پیش تو مجازی آشنا شدیم، بعد 1 ماه همدیگر و دیدیم، دیگه خیلی اصرار داشت منو به خونوداش معرفی کنه و همین کار و کرد.

من به خودش و خونوادش گفتم فعلا 6 ماه زمان میخوام برای آشنایی و شناخت، گفتن باشه.

(یه شلوار و لباس مشکی، یه شکت مردونه پیراهن طور، رنگ سبز پررنگ تنش بود و بوت مشکی)

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

من برادرم معرفی کرده بود عکسشو دیدم خوب بود اومدن خواستگاری من خوشم نیومد یه کت شلوار پوشیده بود زار میزد تو تنش هی به اصرار خانواده باهم بیشتر آشنا شدیم یه قولایی داد دیگه بله شدیم 

ماهم مجازی آشنا شدیم شهرماهم خیلی نزدیک هم بود.خیلی زود همو دیدیم یه شلوار جین مشوی با پیرهن چهارخونه زرشکی.دلم براش رفت.عاشق چشماش شدم از بس نگاهش کردم بهم گفت چقدر منو نگاه میکنی😁هتوزم دلم براش میره.خدا برای منو پسرم حفطش کنه.شنا روهم برای هم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ماهم مجازی آشنا شدیم شهرماهم خیلی نزدیک هم بود.خیلی زود همو دیدیم یه شلوار جین مشوی با پیرهن چهارخون ...

چقدر اشتباه تایپی دارم😂

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
منم یه دوست مجازی دارم گفته میاد شهرمون چند روز میمونه😂من حوصله ندارم چند روز برم دیدنش نمیدونم چجو ...

منم ساعت ۷ شب رفتم تا فردا ظهر بعد عصر دوباره رفتم  فردا صبح دوباره 😂😂😂

مارو خدا هی سرراه هم میگذاشت کلا از بچگی و قبل ترش جف هم بودیم 🥰 اولین بار دیدمش کت و شلوار مشکی خی ...

ای جان الهی خوشبخت باشید همیشه کنار هم 😍😘♥️ اما برعکس اولین پیام رو من دادم خیلی اتفاقی ایشون پیج خرید و فروش ماشین داشتن راستش من ماشین خارجی خیلی سر در نمیارم سوار پورش بودن پیام دادم گفتم سلام چه ماشین قشنگی مدلش چیه 😂😂😂 وای خدایا منو بخور این چ سمی بود من بهش گفته بودم 😂