بچه ها سه ساله عروسی کردم تو یه حیاطم با مادرشوهرم هر کاری فکر کنید کردم به برای این زن ۷۵سالسه و مسن هست که با من خوب باشه ولی نمیشه که نمیشه یه جوری زهرش رو میریزه از وقتی که ازدواج کردیم اوضاع بر وقف مراد اون شده تا من تمام وسایلش رو عوض کرده دائما لباس میخره و هر چی فکر کنید همه به خرج شوهر من بعد هر سال روز مادر براش میگرفتم همون لحظه تشکر میکنه بعد یه دقیقه نکشیده همون آدم میشه دختراشم همینن نوه هاشم همین فکر بچه چهارده پونزده ساله خواهرشوهرمم عینه مادرشوهم هستن همشون یه اخلاق دارن و هر کاری کردم منو دوست ندارن و نمیدونم حسادته بدذاتیه چیه ما من اینجوری هستن یه آرایش که میکنم یا لباس خوب میپوشم اخلاقشون بدتر هم میشه واقعا موندم چیکار کنم همشون مادرشوهرم و خواهر شوهر و بچه کوچیکاشون و دخترای خواهرشوهرم همشون جلو شوهرم با من خوب میشن از سر و کله من بالا میرن زن دایی جون و زن عمو جون و به محض اینکه اون میره بدترین رفتارها رو میکنن مثلا دیروز برای بچه خواهر شوهرم یه چیزی خریدم گفتم یبار دیگه امتحان کنم شاید دلشون با من نرم شد شوهرم اونجا بود کلی تشکر کرد خواهرش و بچه خواهرش وای قربونت برم مرسی و فلان به محض اینکه شوهرم رفت اخلاقشون با من عوض شد و عیب و ایراد و میشه فلان چیز که خریدی ببری عوض کنی و اخماشون تو هم رفت حالا من موندم جلو شوهرم مثل اونا باشم یا نه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.