2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا خانواده شوهرم با من خوب نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
می‌خوام جدی با شوهرم صحبت کنم چون وابسته به اوناست و رفت و آمدش زیاده اگه میبینن با من اوکی نیستن و ...

با شوهرت درباره جدایی اول حرف نزن اصلا عصابش بهم میریزه یچی میگه دعواتون میشه با ارامش بهش بگو چکار میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا کلا بد ذاتن و از عروس شون بدشون میاد فرقی ام نداره عروسه اخلاقش خوب باشه یا فرشته آسمونی باشه یا بداخلاق کلا مدلشون اینطوریه مثل خانواده پدری من که مادرم یه زمانی از عمه هام بیشتر به مامان بزرگم کمک میکرد ولی الان دیگه بهشون محل نمیذاره چون خوب شناختتشون 

با شوهرت درباره جدایی اول حرف نزن اصلا عصابش بهم میریزه یچی میگه دعواتون میشه با ارامش بهش بگو چکار ...

آخه چند بار با آرامش گفتم میگه تو نمیجوشی و فلان دلایلی میاره فقط برای خودش قانع کننده و واقعا دروغه و هیچ وقت درکم نکرده همیشه در هر صورت میگن عروس پا پیش بزارم انگار ملکه انگلیسن

فاصله رو از اول حفظ کن صدتو خودتو نزار عینه من که بد پشیمون میشی

من حتی برا خرید خونه و جهیزیه و کارای عروسیم ک ماه اینده س حتی ی ثانیه هم باهاشون حتیییی مشورت هم نکردم گفتم همه کارامو خودم میکنم ولی هیچیمو بهشون نمیگم. ب نامزدمم گفتم اگه ی سرسوزن هم فهمیدن من میدونم و تو

آخه چند بار با آرامش گفتم میگه تو نمیجوشی و فلان دلایلی میاره فقط برای خودش قانع کننده و واقعا دروغه ...

چون باورش نمیشه دو رو باشن باید صبر کنی تا دستشون براش رو بشه اینطوری فکر میکنه اونا خوبم چون سیاست دارن تو ظاهر باهات خوبن

مادرشوهر منم همینه اوضاع کامل بر وفق مرادش شده تا تونست تیغ زد و داره میزنه، مادرش هرکاری کنه شوهرم میگه فرشته ست کو.. آسمون پاره شده این جند.ه افتاده پایین،خیلی دورو و حقه باز و دروغگوعه یه بازیگر اسکار بگیر به تمام معنا،شوهرت که میره صداشونو ضبط کن بزار جلوش گوش بده