2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست
من فقط فقط شکم دارم وزنم خوبه

خو همین شکم عاملشه دیگه باید دور شکمت کم کنی من پارسال ک وزن کردم تعجب کردم پریودی عالی بدون لکه دوباره ک اومد همونطور لکه شد

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو همین شکم عاملشه دیگه باید دور شکمت کم کنی من پارسال ک وزن کردم تعجب کردم پریودی عالی بدون لکه دوب ...

چطوری کم کردی شکم و باید برم باشگاه یا پیاده روی با بچه کوچیک امکانش نیست

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چطوری کم کردی شکم و باید برم باشگاه یا پیاده روی با بچه کوچیک امکانش نیست

کلا پیاده روی بهترینه تو خونه ام میتونی

رژیمم بگیر کم بخور مثلا اگه ۵کفگیر برنج میخوری بکنش ۳تا کم کم عادت میکنی

یاد قبلا میوفتم ک پریودی خوب داشتم و ناراحت میشدم ک پریودم دلم برا خودم میسوزه الان تا خون میبینم کی ...

دقیقا منم خاککک تو سرم یادمه یه بار رفتم جلو آینه لباسمو زدم بالا میگفتم نگاه اصلا شکم ندارم چقدر تخته وای چقد زشته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چی هست داروخانه میده یا دکتر باید بنویسه عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی ضرری نداشته باشه

من ی دوره خوردم س سال قبل 

دوسال کاملا دقیق شدم و ماه ب ماه پریود

ولی باز چاقی اطراف شکمم زیاد شد و بخور بخاب کردم فقط

برگشت

الان باز شروع کردم ینوع قرص پیشگیریه اما دکتر ماما میده برا منظم شدنت

ی بسته بگیر بخور فعلا ببین چی میشه

خیلی خوبه 

پیاده روی بزرگترین کمکه ب تنبلی بعدم حذف مضرات

یادمه دوسال بکل بازارو پیاده روی میکردم الان عقدم همش توماشین دور دور 

بد شده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

پیاده روی کن. استرس تو کم کن وسواس نگیر برا خوردن چیزی و خودتو ملامت نکن بعد شیرنی خوردن اگه بتونی دو میدانی آرام برو هر روز 20 30.د.از تنش و خشمم دور شو. درخواست میدم قبول کن تا بگم چیکار کن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دقیقا منم خاککک تو سرم یادمه یه بار رفتم جلو آینه لباسمو زدم بالا میگفتم نگاه اصلا شکم ندارم چقدر تخ ...

دور از جون منم قبل بچه اولم ن شکم ن نامنظمی هیچ

من ی دوره خوردم س سال قبل دوسال کاملا دقیق شدم و ماه ب ماه پریودولی باز چاقی اطراف شکمم زیاد شد و بخ ...

😂😂😂😂وای خدا فقط بخور و بخواب و خوب اومدی

پیاده روی کن. استرس تو کم کن وسواس نگیر برا خوردن چیزی و خودتو ملامت نکن بعد شیرنی خوردن اگه بتونی د ...

من درخواست دادم بت