2777
2789
عنوان

موقع صحبت از عقل کمک می گیرید یا احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
مراقبه یوگا اینا چطورع آرامش ذهن شنیدم تعادل ایجاد میکنه

اونا مکمل هستن ولی من باشم ترجیه میدم روح و روانم رو به یه متخصص این کار بسپرم

تفاوتش مثل رفتن پیش عطاری و پزشکه

عطاری هم جوابه ولی پزشک راه امن تری هست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا مکمل هستن ولی من باشم ترجیه میدم روح و روانم رو به یه متخصص این کار بسپرمتفاوتش مثل رفتن پیش عط ...

و منی ک همیشه عطاری ترجیح میدم😂🤣

بی خیال هزینه بره تراپی 

خودم کتاب روانشناسی زیاااد خوندم و اینک یه ترم دانشگاه رفتم ..میتونم حالمو خوب کنم

باید مشکلات کودکی ریشه یابی کنم 

این ترسی ک تو ذهنمه از سوپرایگو منفی پر شده 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

دقیقا نمی‌دونم از کدوم با هم دیگه ترکیب میشن😂

جرررررر😂

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

و منی ک همیشه عطاری ترجیح میدم😂🤣بی خیال هزینه بره تراپی خودم کتاب روانشناسی زیاااد خوندم و اینک یه ...

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿