2777
2789

یکساله نامزدیمو به هم زدم از همون لحظه که به هم زدم دلم میگفت دوباره به هم برمیگردین اقا من یکسال هر کی اومد خواستگاری دلم هیچ جوره راضی نمیشد و رد کردم دیروز با یه استادی مشورو کردم قران باز کرد گفت خودت بهش زنگ بزن ...اقا من زنگ زدم جواب نداد رفتم معازه ش گفتم یکساله که کنار نمیام با این موصوع جدایی یکم من من کرد و گفت نه تو دیگه واسه منو خونواده م تموم شدی ولی میدونستم شل داره اینو میگه نگاهی ام که بهم مینواخت حس داشت ...هیچی اومدم بیرون هر چی عکس و شماره بود پاک کردم و یه نفس راحت ‌کشیدم الان باز دوباره امروز دلم تو هول و ولا افتاده که صبر کن دوباره به هم برمیگردین !!!!!من واقعا چه کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ی جورایی مثه شما با این تفاوت که کلی ظلم داره در حقم میکنه و منو میخواد کلی طلسم و دعا کرده منو ولی منه خرررر الاغ هنوز عاشقشم و ندای درونم نمیزاره ولش کنم میگه صبر کن مرد خوبیه ...امیدوارم به حسی که دارم و اعتماد کردم نتیجه خوبی ببینم

من به روزهای روشن ایمان دارم❤