2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوه من اصلا شیشه و پستونک نگرفت خدارو شکر دخترم شیر داشت هنوز ازدواج نکرده بود دلشوره داشتم چون سینه ...

خداروشکر .منم دوتا بچه دارم شیر خودمو دادم الحمدلله شیر خودم خیلی خوب بود یعنی بچه هام یک‌سالگی نزدیک ۱۵کیلو بودن.ولی سومی دنیا بیاد مادرم میگه شیر خشک بده پوکی استخوان میگیری و دندونات از بین می‌ره .حالا واقعا موندم میترسم عذاب وجدان بگیرم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک جوجه ام سه ماهشه. شیرم زیاده ولی اوایل باهاش وزن نگرفته بود دیگه در ...

خودت لیدی میل بخور وزن گیری بچه بهتر میشه

من شیرم کم بود شیر خشک دادمیادم میوفته گریم میگیره

خواهر منم نوک سینه نداره با هر روشی اصلا نوک سینش در نیومد اوایل خیلی گریه میکرد بعدش فهمید بچش حساسیت به پروتئین گاوی داره و باید شیر خشک مخصوص بده دیگه بهتر شد😅

خداروشکر .منم دوتا بچه دارم شیر خودمو دادم الحمدلله شیر خودم خیلی خوب بود یعنی بچه هام یک‌سالگی نزدی ...

ببین خودت چی دوست داری

کلا حس خوبی داره اماااا خیلی آدم آزادیش گرفته میشه

هیچ جا نمیشه گذاشت بچه رو

ببین خودت چی دوست داریکلا حس خوبی داره اماااا خیلی آدم آزادیش گرفته میشههیچ جا نمیشه گذاشت بچه رو

واسه شب خوبه .ی ساعت نمی‌خواد شیر خشک آماده کنی .فقط بدن رو ضعیف می‌کنه 🤕

دومی رو شیرم کم بود شیرخشک دادم نه اصلا عذاب وجدان ندارم سر شیردهی اولی خیلی اذیت شدم و شیرمم کم بود بچه هم اذیت میشد ولی شیشه نمی گرفت دومی رو از روزای اول شیشه دادم تا عادت کنه شیرخشکی بشه بعد دوماهگی آنفلوآنزا گرفتم همون یه ذره شیر هم خشک شد

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
دومی رو شیرم کم بود شیرخشک دادم نه اصلا عذاب وجدان ندارم سر شیردهی اولی خیلی اذیت شدم و شیرمم کم بود ...

آدم شیر نداشته باشه عذاب وجدان نمیگیره ولی داشته باشی و ندی ی حس بدی داری.امیدوارم بتونم به این جسم غلبه کنم