2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پوستم سفیده... ولی چند وقته یک دو درجه تیر تر شدم... صورتم جای جوش ولک داره... با اینکه سنی ندارم و۲۳سالمه... پوستم شل شده وخط لبخند عمیق شده... کسی راهکاری داره

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

امتحان میکنم تا چند وقت بخورم؟

بین بستگی داره من خودم یه هفته اول صورتم جوشا و لکاش کمتر شد و هفته دوم یه درجه سفید تر و زیر چشام سفید شد و و۱ ماه که دارم ادامه میدم انقدر تغیر کردم و کلا هر روز ادامه بده بهتر و بهتر میشی 

ببین عزیزم پوست صورت ژنتیکیه هرکی بت گفت ازطبعه ازکبد هس باورنکن ...من آدمایی رومیشناسم کبدشون کامل به فنارفته ولی پوستشون آیینه اس وسفید...هیچ ربطی نداره پوست صورت فقط وفقط ژنتیکیه  وهرکی پوستش یه طوره وخلاص منم پوستم داغونه وکاریشم نمیشه کرد..‌بااینکه من نه اهل شیرینیجاتم نه هله هوله نه هیچ چیز مضر وخوراکم به اندازه اس وزنمم مناسبه...ولی پوستم داغون جوش ولک وتیره میشه بااینکه من سفیدم کلا ...ولی پوست صورتم انگارجن داره...هیچی هیچی تلاش نکن جز کرم های دست ساز وامثال ایناکه صورت وفقط واس مدت کوتاه خوب میکنن ترک کنی برمیگردن،من دیگه بیخیال شدم خسته شدم ازپوستم راحت بگم خداخواسته اینطورباشم وخلاص،هیچوقتم نمیرم کرم دست سازبزنم

ببین عزیزم پوست صورت ژنتیکیه هرکی بت گفت ازطبعه ازکبد هس باورنکن ...من آدمایی رومیشناسم کبدشون کامل ...

نه راست میگن پوست من تیره بود قبلا‌اما صاف ویکدسن وبدون ذره ای جوش وجای اسکار الان ۶‌ماهه اینج ری شده‌

واینکه هله‌هوله رو هم قبول دارم هر بدنی متفا ت هست به شدت روی بدنم تاثیر میزاره نخوردند دلی خب لاغرم مجبورم

حالا جالبه بگم یه نفرومیشناسم معتاده ایدز داره سالی یبارم صورتش ونمیشوره گمونم،بیشتروقتاازش ردمیشیم توخیابون خمارافتاده دم درشون،حالامصیبت پوست صورتش صاف صاف مثل آیینه خب این وچی میگی کبدشم داغون 

نه راست میگن پوست من تیره بود قبلا‌اما صاف ویکدسن وبدون ذره ای جوش وجای اسکار الان ۶‌ماهه اینج ری شد ...

منم پوستم صاف بود جانم یکدفعه اینطورشد،بنظرم فقط یک استدلال داره اونم خواست خدا اگرم بادارو کنترل کنی برمیگرده بازم فایده نداره

عزیزم خب بدن هرکی فرق داره

خب آفرین حرف منم همینه پوست هرکی مال خودشه دلیلش مطمعن باش کبد وکلیه ومعده وهلهوله نیس...اینافقط ممکنه پوست مستعدروبدترکنن همین ولی علت مشکلت نیستن...به حرفم میرسی پوست آدم توهرمرحله ای همون شکلی میشه که خدا مقرر کرده