2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی دادگاهه میخواد درخواست طلاق بده

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 39 پست

بگو منم نمیکشم خوب کاری کردی . بگو باعث بانیشو خدا لعنت کنه بعدم دیگه نچسب بهش ک بخای ارومش کنی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خانواده شوهرم بد رفتاری کنن به رو شوهرم نمیارم می‌گذرم پیش شوهرم خیلی عزیزتر شدم و سعی میکنیم نزاریم بینمون اختلاف بندازن واقعا سخته آدم بین زن و مادرش قرار بگیره 

🥴امضام نمیاد 

نگران نباش با این کلرش میخواد مثلا تورو تنبیه کنه مطمئن باش همچین کاری نمیکنه و تو هم نگران نشو عین خیالت نباشه منت کشی هم نکن ازش نپرس چیکار کرد فکرکردی به همین راحتیه طلاق .باید به هزار نفر جواب پس بده 

منم خانواده شوهرم بد رفتاری کنن به رو شوهرم نمیارم می‌گذرم پیش شوهرم خیلی عزیزتر شدم و سعی میکنیم نز ...

من نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

زندگی شما به مادرش چه ؟

مگه همه مادر شوهرا آروم و متین نشستن سر زندگی شون ؟‌نه عزیزم خیلیاشون مثل مادر شوهر شما هستن و اذیت میکنن پس برن ملت طلاق بگیرن؟

شوهرت چه گناهی کرده که تو غرش رو به جون اون میزنی 

من یادم نمیاد آخرین گلایه ای که از خانواده همسرم کردم به شوهرم کی بود ...همیشه هم گلایه مندما فک نکنی گل و بلبله همه چی ولی میگم به زندگی شخصیم ربطی نداره

والا من بودم خودم الان دادخواست میدادم برای طلاق نه که التماس کنم طرفو آروم کنم

ارع والا اسی‌ بخاطر بچه ها خدتو کوچیک نمن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یا جلو خودتو نگیر زندگیت خراب میشه یا صبور باش زندگیتو دریاب

خدا از مادر شوهرم نگذره باید بیاد بشینه بالا خونه هر چی دلش میخواد بار آدم کنه زندگیم رو خراب کرد اونقدر که من به این بشر خوبی کردم الان زنگ زده آره مریضم میخوا بیام اونجا منم با دوتا بچه ی کوچیک شاغلم هستم دلم میخواد خودکشی کنم راحت شم ولی به بچه هام فکر میکنم نمیتونم

به مادرش اهمیت نده به اون بچه ها فکر کن

میخوام خودکشی کنم در حد ترسوندن شون البته نه اینکه دلم نیاد بمیرم نه بخاطر بچه هام دلم نمیاد ولی میخوا بترسونمشون