2777
2789
عنوان

مادرشوهرم فقط جاری‌مو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
اصلا یک بار هم از من تعریف نمیکنه فقط از اون با اینکه من خیلی از اون خوشگل ترمهمش میگه این اونه اینه

ذقیقا اینا این رفتارا از کمبود میاد و یکیش پوشوندن عیبای طرف مقابل بخاطر اینکه دیگران چیزای دیگشو نبینن. 

parasoo1989@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم انگاری دخترایی ازطریق دوست پسری ازدواج میکنن ماشالا عزیزترمیشن پیش مادرشوهرا،جاری منم بااینکه زبونش دومتره هیچ کاری ام واس مادرشوهرم نکرده قبلا ازش بدشون میومد...ولی نمیدونم یک سال نگذشته چیکارمادرشوهرم کرد که یه سیلی بخوابونه توگوشش جیکش درنمیاد

من هنوز ازدواج نکردم عقد کردم پیش میاد اونا بیان خونه مون با من میرم فقط حرف حرف اونه

وایی ببین دقیقا مادرشوهره من‌چندسال اول تا میشست پیش من بدون اینکه من بپرسم چیزی بگم شروع میکرد از اون یکی جاریم تعریف کردن. بعد چندسال یهو تا اومد حرف بزنه و باز بگه گفتم اینجوری نیس خودتم میدونی لااقل جلو‌من نگو من عروس تازه وارد نیستم که. یهو یخ کرد.‌ تمام اون مدت چاخان میگف فقط میخواست جلو من اونم خوب کنه عیباش دیده نشه. اما داشت زیاده روی میکردو دروغ میگف

parasoo1989@

بی ادبیه اما مادرشوهرا بعضیاشون کرم دارن عمدا واسه اینکه لج یکیو دربیارن به اون یکی بیشتر توجه میکنن

خودت حسابشو کن هر دوتاشون کاملا به تو یجورایی غریبه اند از غریبه که نباید انتظار توجه و محبت داشته باشی

یکی جاریه 

یکی مادرشوهر

بعدشم طفلی 7 ساااااال بزرگتره مجبوره اینجوری خودشو جا کنه 

معلومه مادرشوهرت احترام و توجه میخواد 

به نظرم آخرین چیزی باشه که بهش فکر کنی همینان

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!