2777
2789
عنوان

بچه ها مامان و بابام تصمیم بر جدایی گرفتن بعد بیست و دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 78 پست
چه امیدی ادامشو خوندی گفتم که دیگه هیچ‌چیزی حالمو خوب نمی‌کنه هیچ‌چیزی نمیدونی من چطوریم من از درون ...

چیزی که من دستگیرم شد اینه که تو هم یه مدل دیگه از پدرت هستی  از اون مدل آدمایی هستی که همش میخوای آه و ناله کنی و خودتو بدبخت عالم نشون بدی این جور آدمها با این کار فقط دنبال جلب توجه و تایید دیگرانن که هیچ فایده ای هم براشون نداره در هر صورت زندگی خودته میتونی به رفتارت ادامه بدی که آینده ت میشه چیزی شبیه پدرت یا اینکه مثل مادرت خودت سعی کنی زندگیتو بسازی 

آره مامانم هم حتی قبل من خیلی اذیت شده اینو می‌دونم مخصوصا وقتی با مامان بزرگ اجوزه و دیوونم زندگی م ...

تو حق داری 

ولی خواهش میکنم مامانتو بیشتر درک کن من قشنگ حالشو میفهمم 

مرد زندگی که بد باشه زن به جایی میرسه که دیگه هیچی واسش مهم نیس حتی بچه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که من دستگیرم شد اینه که تو هم یه مدل دیگه از پدرت هستی از اون مدل آدمایی هستی که همش میخوای آ ...

من میخواستم آه و ناله کنم حداقل با یه آدم راجب این صحبت می‌کردم با یه دوست یه دختر عمه یه دختر عمو من حتی پیش خواهرم چیزی نمی‌گم که اون خیلی فکر نکنه ما بدبختم ناامید نشه من حتی به بابابزرگم به داییم که قطعا طرف ما رو میگیرن چیزی نگفتم که این با ما چیکارا می‌کنه کن فقط فقط اینجا گفتم فقطططط چطور میشم مثل اون؟ 

نمی‌دونم واقعا من زیاد مینالم یا واقعا اینا مشکلاتی هستن که نیازه بنالی براش

چیزی که من دستگیرم شد اینه که تو هم یه مدل دیگه از پدرت هستی از اون مدل آدمایی هستی که همش میخوای آ ...

الان تو منو تایید کنی یا نه تو زندگی من چه تأثیری می‌ذاره تو حال من چه تأثیری داره؟

تو حق داری ولی خواهش میکنم مامانتو بیشتر درک کن من قشنگ حالشو میفهمم مرد زندگی که بد باشه زن به جایی ...

آره شاید هم به خاطر اینه چون کم کم به حرف مامانم میرسم 

همیشه بهش میگفتم چرا تو از سفر بدت میاد تا اینکه امسال رفتیم سفر دیدم چرا بدش میاد 

بخدا روزی یه وعده غذا میداد بهمون

آره مادرم شاغله خدارو شکر ولی من ناراحتم چرا زندگی من باید خراب شه چرا از بچگی باید بکشم تا الان؟من ...

عزیزم برو دانشگاه درس بخون شاغل شو خودتو نجات بده زندگی جدیدی شروع میکنی و اشتیاقت برمیگرده

من میخواستم آه و ناله کنم حداقل با یه آدم راجب این صحبت می‌کردم با یه دوست یه دختر عمه یه دختر عمو م ...

بله آدم از مشکلات ناله میکنه اما نه اونقدر که همه ی زندگیش بشه فقط ناله بلکه بعدش راهی پیدا میکنه فکر کن همین مادرت اگه نه شغل و درآمدی داشت نه خانواده و پشتوانه ای داشت مجبور بود تا ابد توی این زندگی بمونه اونوقت این حرفایی که تو میزنی رو بزنه اما تو در اون شرایط نیستی چون در واقع این زندگی مادرته و تکیه گاهت مادرته 

یعنی این زندگیه موقت توئه چون همیشه قرار نیست اونجا بمونی یا ازدواج میکنی میری یا دانشگاه میری یا سر کار میری و مستقل میشی 

نمیدونم منظورم رو متوجه میشی یا نه 

موفق باشی 

خب ما تو یه شهر کوچیک کوچیک هستیم یه شهر پر از آدمایی که واقعا مغزشون پوسیده این موقعیت بدی به حساب ...

این حست بخاطر اینه که از بچگی آزار روحی دیدی

مغز مردم شهر پوسیده که پوسیده به درک

تا حالا زندگی نکردید از الان به بعدم نمیخواید زندگی کنید؟

اتفاقا پشت مامانت باش طلاق بگیره برید برای خودتون زندگی کنید به خدا هیچی مهم تر از آرامش نیست

آره مادرم شاغله خدارو شکر ولی من ناراحتم چرا زندگی من باید خراب شه چرا از بچگی باید بکشم تا الان؟من ...

نه اینجوری فکر نکن مادرت که جدا شد تو و خواهرتو برین باهاش زندگی کنین حالت خوب میشه نهایتش میری مشاوره چند ماهه خوب میشی ولی بقیه عمرت از دست بابات در امانی و به آرامش میرسی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
عزیزم برو دانشگاه درس بخون شاغل شو خودتو نجات بده زندگی جدیدی شروع میکنی و اشتیاقت برمیگرده

آره دیگه منم اومدم خونه بابابزرگم اینا که حداقل بتونم درس بخونم برام دعا کن لطفاً 

آره دیگه منم اومدم خونه بابابزرگم اینا که حداقل بتونم درس بخونم برام دعا کن لطفاً

انشالله موفق بشی عزیزم

زندگی هنوز خیلی جای کار داره

هرکسی یه مشکلی یه بدبختی داره 

مجبوریم ادامه بدیم بهونه ای برای شادی پیداکنیم

شماهم بهترین کار اینه مسیرتو جداکنی از خانواده