2777
2789
عنوان

بچه ها مامان و بابام تصمیم بر جدایی گرفتن بعد بیست و دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ما تو یه شهر کوچیک کوچیک هستیم یه شهر پر از آدمایی که واقعا مغزشون پوسیده این موقعیت بدی به حساب میاد برامون بعدش من خیلی عذاب وجدان می‌گیرم میگم نکنه واقعا یه کاری باخودس کنه من یه آدم خیلی عذاب وجدانی ای هستم همین الان هم فکر می‌کنم همه چی تقصیر منه خدا نکنه کاری کنه پشیمونی برای همه به بار بیاره

آره مادرم شاغله خدارو شکر ولی من ناراحتم چرا زندگی من باید خراب شه چرا از بچگی باید بکشم تا الان؟من ...

حماقت اون مرد بیشتر از هر کسی به مادرت ضربه زده درسته که تو هم آسیب دیدی ولی نه بیشتر از مادرت 

اتفاقا حالا که مادرت تصمیم گرفته زندگی جدیدی شروع کنه زندگی تو هم کنارش ساخته میشه تو هم میتونی کنارش باشی و باهم زندگی خوبی داشته باشید و امید تازه ای بگیری 

عیب نداره برای خودم میگم 

من فقط یه سالم بود که بابام هی دعوا با مامانم که باید بری یه جا مستخدم شی تا خونه بهمون بدن مامانم هم قبول نمی‌کرد (خیلی آدم خسیس هست خیلی خیلی زیاد) بردمون تو یه بیابون ماشین رو خلاص کرد خودش خوابید گفت می‌خوام خودمو بکشم من فقط سه سالم بود مامانم میگه که چقدر من حیف زدم که به سرفه نشستم 

یا مثلاً یه بار دیگه من گفتم خدا لعنتت کنه عصبانی شد هی ماشین رو تن می‌روند می‌زد رو ترمز تیز می‌گفت الان هممون رو میکشم الان خودمون میکشم الان ماشین رو پرت می‌کنم تو دره ( اون موقع منو خواهرم تازه گوشی خریده بودیم مامان گرفته بود برامون نذاشت به ذره خوشحالی گوشیا رو کنیم)

خب ما تو یه شهر کوچیک کوچیک هستیم یه شهر پر از آدمایی که واقعا مغزشون پوسیده این موقعیت بدی به حساب ...

نترس این جور آدمها حتی یه خراش هم بهشون بیفته زمین و زمان رو بهم میریزن چه برسه به اینکه بلایی سر خودش بیاره از این بابت مطمئن باش 

وقتی خیلی از همه طرف روم فشاره همش با خودم تکرار میکنم هیچی ناراحتی و غمی ابدی نیس هیچ حالی موندگار نیس 

مطمئن باش زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
حماقت اون مرد بیشتر از هر کسی به مادرت ضربه زده درسته که تو هم آسیب دیدی ولی نه بیشتر از مادرت اتفاق ...

چه امیدی ادامشو خوندی گفتم که دیگه هیچ‌چیزی حالمو خوب نمی‌کنه هیچ‌چیزی نمیدونی من چطوریم من از درون ریزش کردم 

مادرم یه آدم بی احساس و سردیه خداروشکر خیلی اذیت نمیشه همیشه هم به من میگه تو حساسی ولی واقعا من حساسم یا حق دارم؟

من حتی محبت از سمت مادرم هم نمی‌بینم که دلم به اون خوش کنم به معنای واقعی خودم موندم و خودم

وقتی خیلی از همه طرف روم فشاره همش با خودم تکرار میکنم هیچی ناراحتی و غمی ابدی نیس هیچ حالی موندگار ...

منتظر روی خوب نیستم اوایل همش دعا می‌کردم کاش همه چی درست شد ناامید شدم گفتم خدایا بدتر نشه حداقل هر روز بدتر بدتر می‌شد الان دیگه هیچی نمی‌گم هیچ کاری ندارم بزار خدا هر کاری دلش میخواد با من کنه

چه امیدی ادامشو خوندی گفتم که دیگه هیچ‌چیزی حالمو خوب نمی‌کنه هیچ‌چیزی نمیدونی من چطوریم من از درون ...

مامانت بی احساس و سرد نیس 

دیگه از دست بابات اونقدر کشیده که سر شده خسته شده 

منتظر روی خوب نیستم اوایل همش دعا می‌کردم کاش همه چی درست شد ناامید شدم گفتم خدایا بدتر نشه حداقل هر ...

خوب میفهمم حرفاتو 

وقتی همش دعا میکنی و اوضاع فقط بد و بدتر میشه یه جایی دیگه دلت هیچی نمیخواد 

مامانت بی احساس و سرد نیس دیگه از دست بابات اونقدر کشیده که سر شده خسته شده

آره مامانم هم حتی قبل من خیلی اذیت شده اینو می‌دونم مخصوصا وقتی با مامان بزرگ اجوزه و دیوونم زندگی می‌کرده 

ولی در کل خصوصیاتش اینه خواهر برادراش هم میگن ولی خب هر چقدر هم سرد باشی بالاخره اذیت میشی حتی پریشب گریه کرد منم گریه کردم کلی ولی حتی نیومد باهام حرف بزنه یا یه چیزی به من بگه چون من تو این مواقع که خودمم حالم بده سعی می‌کنم خواهر کوچیکم رو آروم کنم

از خسیس بازی هاش نمی‌گم چون خیلی زیاده و خیلی اذیت شدم حتی مامانم سرما نبود یه لباس هم واسه ما نمی‌گرفت یه چیز ضروری هم نمی‌گرفت همش حسرت با اینکه داره خیلی هم داره اما حتی واسه خودش هم خرج نمی‌کنه خیلی بدبخت خیلی بدبختمون کرده همیشه هم میگه شما منو بدبخت کردید یه بار که گفت یه نفر ازش پرسید مگه چکار میکنن که میگی اختران نمیزارن و... بخدا نمیدونست چی بگه چون همش دروغ می‌گفت گفت جورابم رو نمیشورن این یعنی بی احترامی به من