2777
2789
عنوان

دلم براشوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 26 پست
الان زندگیافشرده شده منوهمسرم تا۸سرکاریم بعضی شبام بیمارستان شیفتیم بجاش اون تایمی که خونس ازش لذت ب ...

اره اینم هست تفکرات منم زیادی تنبلانس سکونو ارامش دوس دارم ووقت خیلی ازاد  وفکرازاد وازطرفی ام پول خخخخ

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه عوض بشه من اینقدر با همسرم حرف زدم ولی عوض نمیشه لعنتییی

توفکر یه متنم هی مینویسم هی پاک میکنم زندگی کوتاط واقعا ارزش این همه بدو بدو نداره  اون میگع نسلای بعدیمون دررفاه باشن من میگم بجهنم خودشون عرضه داشته باشن  من ارامش میخام

برعکسِ شوهر منهدرجا میزنه فقطکاش درجا میزد.پسرفت میکنههیچ‌ریسکی هم‌نمیکنه

اونطورم سخته  یه زندگی حدوسط عادی یه خونه یه ماشبن یه درامد معقول بسه بنظرم  بیشترش اصراف و اتلاف عمره ازنظرم

توفکر یه متنم هی مینویسم هی پاک میکنم زندگی کوتاط واقعا ارزش این همه بدو بدو نداره اون میگع نسلای ب ...

منم همش میگم بچمون آرامش داشته باشه و پول زیاد😅

با این وضع جامعه بچه های دهه ۹۰ و حتی ۸۰ چطوری میتونن یه ماشین یا یه خونه بخرن اخه؟؟؟؟

چند سال باید کار کنند تا بشه یه ماشین؟؟؟

آخه یه ماشین و یه خونه چیزی نیست الان که 🥴

بخدا من قانعم به همین حد .....الان اون درحال ساخت  یه خونه دیگس خودش همه کارس  اصا رشتش ربط به مهندسی نداشته بالجاجت و سرسختی  ازهمه چی سردرمیاره

دوتا پروژه دیگرم همزمان دنبال میکنه باملیاردی ادم  تلفنی حرف میزنه روزانه نمیدونم چطور مخش نمیترکه

انسان زنده تا زمانی که در توانش هست باید تلاش کنه الان که می‌تونه تلاش می‌کنه فردا که نتونست نخواد د ...

مرسی  گلم جملاتت قشنگ بود  اره اخرشم مجبورم  من باهاش را بیام  اون خوشحال باشه

اخه مگه میاد ازلحاظ سواد خیلی نخبس ولی بنظرم بشدت به مشاور احتیاج دارع اما خودشو عقل کل میدونه و ع ...

اینجوری زندگی برای خودش سخت میشه ولی خب دیگه

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ