2777
2789
عنوان

بیای چت های شوهرمو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل من اینه که نمیر دکتر .تازه خونه گرفتیم دست و بالش خیلی خالیه میگه برم دکتر خداتومن پول دارو ...

نه اتفاقا درمان هزینه برداری نداره

همسر منم گرید سه هست و به هیچ عنوان نمیتونه جلوی شکمش رو بگیره داروهارو هم به هر دلیلی خیلی نامرتب میخوره

اگربگم هم به حرفم نمی کنه

خودم تا جایی که بتونم غذاهارو کم چرب درست میکنم 

البته یواش یواش که تابلو نشه یهویی مزه غذا تغییر نکنه

رهاش کنم اون چطوری خوب بشه

رهانکن دگه نگرانیتوبه زبون نیارعملیش کن ازامروزسالادوسبزی  به سفره تون اضافه کن سالادتوباابلیموتازه وروغن زیتون یاسرکه سیب درست کن برنجووروغنتوسالم کن برنج ایرانی بخرروغن زیتون کنجداستفاده کن  میوه اضافه کن هرروزبهش میوه بده چای سبزهرروزدم کن براش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
آره رها کنکسی که خودش به فکر خودش نیست رو رها کنبه فکر خودت باشتو انقدر باهاش حرف زدی، دیدی که نوشته ...

به خدا دودش تو چشم دختر سه سالم هم می‌ره وقتی سوسیس اشغال مسخره میاره خونه میگه یه سوسیس تخم مرغ تپل درست کن بخورم .بچه هم دلش میخواد میخوره باهاش نمیتونم بگم تو پنیر بخور 

رهانکن دگه نگرانیتوبه زبون نیارعملیش کن ازامروزسالادوسبزی به سفره تون اضافه کن سالادتوباابلیموتازه ...

من خودم رژیمم سبزیجات میخورم رد میشه بهم میگه مععع ببییی .حالا خودش بیاد اینارو بخوره؟؟؟

مرد به شکموییش ندیدم .

هر روز یا سوسیس تخم مرغ یا نمیرو با روغن زیاد یا املت .

بیرونم باشه فلافل هم میخوره .

شوهرم کارش حوریه بیست چهار ساعت کامل کار بیست و چهار ساعت کامل خونه در دسترسم نیست همیشه

من خودم رژیمم سبزیجات میخورم رد میشه بهم میگه مععع ببییی .حالا خودش بیاد اینارو بخوره؟؟؟

کنارغذاش بذار 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
به خدا دودش تو چشم دختر سه سالم هم می‌ره وقتی سوسیس اشغال مسخره میاره خونه میگه یه سوسیس تخم مرغ تپل ...

از اول نباید میذاشتی بچه بخوره

البته حق داری، چون بچه ها اکثرا میبینن باباهه چی میخوره

بچه خواست بخوره فلفل زیاد بریز یواشکی ، ببینه تنده نمیخوره

این دفعه هم خرید درست نکن

خب مشکل من اینه که نمیر دکتر .تازه خونه گرفتیم دست و بالش خیلی خالیه میگه برم دکتر خداتومن پول دارو ...

پیاده روی که پول نمیخواد

شروع کنه هر روز حداقل 1 ساعت راه بره

بهت قول میدم شش ماهه کل چربی ها از کبدش پاک بشه