2777
2789
عنوان

خودم مشهدی هستم اما واقعا بدتر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
کجا برم .... اون تاپیک نبودی دختر خاله همسرش وبال شده منم نه پشت دارم نه پناه نه پول ..... دوتا بچه ...

نگو اینجوری خب همشون که مثل هم نیستن

من مشابه همین ادمایی که گفتی اتفاقا تو شمال هم دیدم ولی دلیل نمیشه بگم شمالیها ادمهای بدی اند

انشالله مشکلت حل بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رفتارهایی داشتن شما دانشجو بودید

اولا خیلی متعصب و مذهبی بد بینشون بود 

یعنی من حرف میزدم میفهمیدن ارمنی ام سریع راجع به دین و اعتقاداتم فضولی میکردن 

بعدشم خیلی برام پیش اومد که دروغ بگن بهم یا بی رحمی کنن و به قول معروف با پرویی رفتار کنن‌

میگم واقعا نمی‌خوام بگم مشهدی ها فلانن چون آدم خوب هم دارن

ولی این جماعت هم کم نیستن بینشون

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

کجا برم .... اون تاپیک نبودی دختر خاله همسرش وبال شده منم نه پشت دارم نه پناه نه پول ..... دوتا بچه ...

توی دیوار تهران پیدا کن  هستن خدمتکار میخوان خونه هم میدن شرایط بگو بابچهات برو موندی خودتو ب کشتن بدی

توی دیوار تهران پیدا کن هستن خدمتکار میخوان خونه هم میدن شرایط بگو بابچهات برو موندی خودتو ب کشتن ب ...

اونام به کسی که هنوز تکلیفش مشخص نیست بدون اجازه همسرش کار نمیدن .

مگه یه جایی باشه که مشکل دار باشن خودشونم.

همه جا که خوب و بد داره ولی شمال خیلی به زن و خانواده احترام می ارن.خیلی اهمیت میدن

دقیقا ببین شوهر منم میبینه هیچکسو ندارم هر کار میخواد میکنه اگه برادرم میومد گوششو می‌پیچوند جرات نداشت این گوها رو بخوره

اولا خیلی متعصب و مذهبی بد بینشون بود یعنی من حرف میزدم میفهمیدن ارمنی ام سریع راجع به دین و اعتقادا ...

بهت بگم الکی مذهبی هستن ها از اونایی که زیر چادر هر غلطی میکنن و به اسم حجاب و دین رو خودشون نقاب میزنن

بهت بگم الکی مذهبی هستن ها از اونایی که زیر چادر هر غلطی میکنن و به اسم حجاب و دین رو خودشون نقاب می ...

هرچی که بودن منو از مشهد گریزون کردن🥲

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂