2777
2789
عنوان

کادو روز زن شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 33 پست
آخه مهر و محبت به این میگن به این میگن که نگاه کنی زنت از چی خوشش میاد صدبارم گفتم من از لباس خونگی ...

درک کنید یه ذره

سر کار میرن ، خسته میشن ، همونم گرفته باید راضی باشی ، نه اینکه بشکنی ،. بیچاره چقدر ناراحت شده

اگه خیلی ناراحتین مراسم های بعدیو باهم برید کادو بگیرید

آره ولی اون لحظه عصبی شدم کار خوبی هم نکردم ولی الان دیگه می‌فهمه نخره ولی شاید هم اصلا نخره برام مه ...

بگو اومد زیر پا شکست

بعدم بگد عزیزم حیفه پوله بدی اینا زود میشکنه بدرد نمیخوره همونو یه لباسی لوازم آرایشی چیزی بگیری بهتر میشع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم. برا منم با اینکه پیشاپیش بهش گفتم و چند روز قبل هم تولدم بود اما نه برا اون نه برا این ه ...

هعی ولش کن خواهر بی خیال این شورای ما اصلا خیلی بی بخارن کاریش نمیشه کرد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍