2777
2789
عنوان

کادو روز زن شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 32 پست

شاید باورت نشه من انقد از این کارا بدم میاد

روز تولدم بدترین روز چون مامان بابام کیک میخرند 

کاش شوهرم با این اخلاق گندم کنار بیاد 

ولی خب باهاش صحبت کن بگو این چیزایی که میخری فقط پول الکی خرج می‌کنی ی چیزی بخر به کارم بیاد

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
والا حالا خوبه منم برایش از این چیزا بی خود بگیری بجای پول الکی به اینا بده بره چیزی بهتر حتی ارزون ...

اخه چیزایی میخره که شاید سالی ۱ بار نیاز بشه مث آسیاب سبزی خرد کن بعدم تولد منه این وسیله ها مال کل افراد خونه آن 

من ناراحت نمیشما زورم میاره پولاروخرج این چیزا کنه راضی ام اصلا نخره ناراحتم نمیشم اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت واسه همسرت کادو میخریدی میشکست واکنش ت چی بود؟!لابد انتظار داری بهتم حق بده

آخه  مهر و محبت به این میگن به این میگن که نگاه کنی زنت از چی خوشش میاد صدبارم گفتم من از لباس خونگی عطر و لوازم آرایشی خوشم میاد

حالا چرا شکستی ناراحت میشه 😶☹️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

شوهر منم از کارگاهش برام کفش اپرده بود گذاشتم اشغال خیلی بدم اومد از حرکتش زحمت نداده یدونه اصلا بره ...

بخدا اگه جوراب به سایه خودش گرفته بود خوشحال میشدم و با افتخار میگفتم

باز خداروشکر کن برای تو خریده و یادش بوده من که امسال با این که سال اولیه که مادر شدم شوهرم هیچی برا ...

درکت میکنم. برا منم با اینکه پیشاپیش بهش گفتم و چند روز قبل هم تولدم بود اما نه برا اون نه برا این هیچ کاری نکرد. تازه دیشب گفت وای یادم رفت برای خاهرم که برام مادری کرده کادو بدم. از کادو ندادنش اینقدر نسوختم که ازین حرفش سوختم. به خدا خاهرشوهرم خیلی خوبه اما همین کارای شوهرم باعث میشه نسبت بهش حس منفی بگیرم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ادکلن خوبه که بکار میاد آخه این چوبیا قدیمی همسرم روزت مبارک چه فایده داره

همشون یه تختشون کمه. انگار اصلا نمیتونن نرمال باشن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
درکت میکنم. برا منم با اینکه پیشاپیش بهش گفتم و چند روز قبل هم تولدم بود اما نه برا اون نه برا این ه ...

وا خدا چرا تا اینقدر منی خوب به من گفت کاش برا مادرم هم می‌خریدم منم خانواده شوهرم خوبن ولی با این کارا شوهر ازشون خوشم نمیاد

ولی میتونستی بعدا بین حرفات بهش بگی که دوس داری دفعه بعد یه چیز متفاوت برات بخره نیازبه خشونت نبود.

آره ولی اون لحظه عصبی شدم کار خوبی هم نکردم ولی الان دیگه می‌فهمه نخره ولی شاید هم اصلا نخره برام مهم نی