2777
2789

وزنت رو دو برابر کن منهای ۱۰۰  .اگه یه روز تو هفته  رژیم فست بگیری  که ۵۰۰ کالری هست.

اگه نه ۲۰۰ تا کم میکنی

مثلن اگه ۷۵ کیلو هستی میشه روی ۱۵۰۰ کالری منهای ۱۰۰ کالری میشه ۱۴۰۰ کالری

ماهی هم ۱۰۰ گرم از کالری کم میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وزنت رو دو برابر کن منهای ۱۰۰ .اگه یه روز تو هفته رژیم فست بگیری که ۵۰۰ کالری هست.اگه نه ۲۰۰ تا ک ...

چ خوب بلدی کن ۷۶کیلو هستم بهم بگو چقدر باید مصرف کنم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

یه توضیح کلی که دکتر کرمانی دادن هم اینطور هست که اگه ۳۰ کالری بر کیلوی وزن بدنتون کالری روزانه مصرف کنید وزنتون ثابت می مونه و اگه ۲۰ کالری بر کیلوی وزن بدنتون کالری روزانه مصرف کنید.بر اساس میزان فعالیتتون هفته ای بین نیم تا ۱ کیلو کاهش وزن خواهید داشت.

مثلا برای یه فرد صد کیلویی مقدار ۱۰۰×۳۰=۳۰۰۰ کالری سقف میزان کالری ای هست که مصرف کنه و وزنش بالا نره.

و میزان ۱۰۰×۲۰=۲۰۰۰کالری رو روزانه مصرف کنه کاهش وزن نیم تا ۱ کیلویی هفتگی خواهد داشت.

بر چهره دلربای مهدی صلوات
یه توضیح کلی که دکتر کرمانی دادن هم اینطور هست که اگه ۳۰ کالری بر کیلوی وزن بدنتون کالری روزانه مصرف ...

عزیزم من اگر بخوام کم کنم چقدر کاری باید مصرف کنم ۷۶کیلو هستم

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
عزیزم من اگر بخوام کم کنم چقدر کاری باید مصرف کنم ۷۶کیلو هستم

اگه ۱۵۲۰ کالری در روز مصرف کنی و یه پیاده روی نیم ساعته تند هم در روز داشته باشی هفتگی حدود یک کیلو می تونی کم کنی.

البته بعد از چند کیلو کم کردن استپ وزنی صورت میگیره و به خاطر مقاومت بدن موقتا کاهش وزنت کند خواهد بود.

فقط یادت باشه چون با کاهش وزن میزان کالری مورد نیازت هم کمتر میشه، وزنت که کمتر شد وزن جدیدت رو ضرب در ۲۰ کن تا میزان کالری روزانه جدیدت دستت بیاد.

اسی برای من که توی کالری شماری وا موندم هم دعا کن.

خوب داشتم کم میکردم که شب یلدا رفتم خودمو خفه کردم با آجیل و شیرینی.الان دیگه ناامیدم از شروع دوباره ی کالری شماری.☹️

اسی برای من که توی کالری شماری وا موندم هم دعا کن.خوب داشتم کم میکردم که شب یلدا رفتم خودمو خفه کردم ...

این حرفو نزن عزیزم آدم تا زندس باید ب فکر سلامتیش باشه از امروز شروع کن دوباره عزیزم اونروزی ک خوردی بزار ب حساب همون استراحت  ب خودت تلقین نکن 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
اگه ۱۵۲۰ کالری در روز مصرف کنی و یه پیاده روی نیم ساعته تند هم در روز داشته باشی هفتگی حدود یک کیلو ...

یعنی باید ۱۵۲۰ در روز کالری مصرف کنم 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی