2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم بشینم خونه

47 بازدید | 5 پست

نزدیک ۱۰روزه دانشگاه تعطیل شده ، البته نه اینکه تعطیل شده باشه ها ، نزدیک امتحانات پایان ترمه ، کلاسا تق و لقه منم نمیرم ، دیگه نمیتونم بشینم خونه ، فکرم درگیر باشه خونه بشینم روانی میشم 

شاید باورتون نشه هرروز این موقع در میام بیرون از خونه 

هرروز در میام بیرون از خونه 

هیچ کاریم ندارم 

تا بازار شهرمون پیاده میرم از اونجا یه اتوبوس خط واحد طولانی سوار میشم نزدیک خونمون پیاده میشم 

شده تاحالا اینطوری بشید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گیتار برمیدارم میرم یه جای خلوت میزنم وقتایی که از خونه خسته میشم و دلم میگیره ی میرم با ادملی غریبه شطرنج شرطی بازی میکنم و گاهی هم اسکیت تو جاهای خلوت وای که هنزفری گداشتن و پیاده روی کردن یه حس قشنگی داره تو خیابون . و گاهی هم میرم قبرستون توهم همینکار بکن یا کار جدید کشف کن  

من گیتار برمیدارم میرم یه جای خلوت میزنم وقتایی که از خونه خسته میشم و دلم میگیره ی میرم با ادملی غر ...

هیچکدوم اینایی که گفتی بلد نیستم 😅 غیر از اسکیت 

که چند سال پیش فروختمش 

من قبرستون برم حالم بد میشه

[QUOTE=365384463]هیچکدوم اینایی که گفتی بلد نیستم 😅 غیر از اسکیت  که چند سال پیش فروختمش   من قبرست ...[/QUOT

گلدختر هر آدمی متفاوته علاقه من با شما و شاید با هیچکس یکی نباشه و حتا علاقه شما با بقیه باید یه کاریو پیدا کنی که جدید باشه با خودت سازگار باشه خیلی کار وجود داره سعی کن یه تنوعی به زندگیت بدی چون همیشه مثل روال قبل داری میری بیرون میای یجور کسل کننده شده اما یه کار یه چیز جدیدی شروع کن یه هنر ورزش جدید دوستی با اکیپی چیزی تنهایی جاهای مختلف رفتنو امتحان کن برو گیم نت