2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس پسره رو😂🤦🏻‍♀️

اره😶🤣

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
چنوقت رفتی؟

سه چهار ماه

البته من قبلش ورزشو داشتم ولی هی‌ ول میکردم

یا تغذیه ام خوب نبود

حالا عجیب تر اینه عکس قبل وزن ام ۶۰ کیلو بود شکنم پهلو داشتم

الان ۶۸ کیلو ام شکم پهلو ندارم

😂🤦🏻‍♀️فقط عضله بسازید 

سه چهار ماهالبته من قبلش ورزشو داشتم ولی هی‌ ول میکردمیا تغذیه ام خوب نبودحالا عجیب تر اینه عکس قبل ...

عشقم سایز سینه ت تغییر کرد ؟

من بدنسازیو از ترس این ول کردم الان بدون دستگاه کار میکنم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

دیدم عزیزم بردار 

ولی تو از پسره خیلییییی سر تری 

تو قیافشو داری یذره هم تیپ میزنی ماه میشی ولی اون فقط با تیپ و ژست گرفتن میخواد خودشو به حد تو برسونه ببخش رک گفتم 😶

سه چهار ماهالبته من قبلش ورزشو داشتم ولی هی‌ ول میکردمیا تغذیه ام خوب نبودحالا عجیب تر اینه عکس قبل ...

منم میخوام برم

هر روز میری؟

روزی چند ساعت ورزش میکنی؟

من شکم و پهلو دارم فقط🤦🏻‍♀️

بیشترم شد🤦🏻‍♀️😂

جان 😶🤣

میشه درباره تغذیت هم بگی ؟

دیدم عزیزم بردار ولی تو از پسره خیلییییی سر تری تو قیافشو داری یذره هم تیپ میزنی ماه میشی ولی اون فق ...

بدش میاد کسی از من تعریف کنه 🤦🏻‍♀️

سر همون حس میکنم خودش کم‌میبینه 

دیر رسیدم ندیدم

من هیچ جوری کناره های ران رو نمیتونم لاغر کنم فقط اونجا اضافه داره بقیه اش قابل تحمله

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بدش میاد کسی از من تعریف کنه 🤦🏻‍♀️سر همون حس میکنم خودش کم‌میبینه

خودشو که خیلی کم میبینه البته ببخش اینطور میگم ولی ازت کمتره😶💔 واقعا دارم میگم باور کن 

جان 😶🤣میشه درباره تغذیت هم بگی ؟

من وزن کم‌نکردم

فقط عضله ساختم وسعی کردم چربیارو تبدیل به عضله کنم

مورد بعدی اینه سینه بجز چربی عضله هم داره که میتونی بزرگ ترش کنی