2777
2789
عنوان

عادیه دوس پسرم روز زن بهم کادو داد ی سوال دیگم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 54 پست
دیوونه شدی بهتر از این دیگه کجا میخوای گیر بیاری دختر😂😐هرکاری میکنه دو طرفه انجام بده

وای بابا اخه انقد همه چی تو ذهنمه ها از ی ور میترسم برم زیادی واکنش نشون بدم همه میگن رو بدی به پسرا زده میشنو نمیدونم اصن از صب مغزم باد کرده

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چرا همه چیز رو فمنیستی نگاه میکنید.ما یک دختر داریم یه زنیک پسر داریم یک مردتموم شد و رفت!

ما یک موجود به اسم انسان داریم

جنس مونث انسان میشود زن

زن کودک و نوجوان و جوان رو میشه دختر صدا کرد یا بعضی وقتا بخاطر صمیمت و محبت و اینا

ولی اینکه بیایید بخاطر فعالیت جنسیتی مثلا به برچسب که روی دختر تینیجر‌ هست همون رو روی یک خانم ۴۰ ساله هم بزنید چیزی جز افکار کثیف مرد سالاری نیست 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یک موجود به اسم انسان داریمجنس مونث انسان میشود زنزن کودک و نوجوان و جوان رو میشه دختر صدا کرد یا ...

نه باور کنید اینجوری نبود منم همینو گفتم گفتم اخه مگه من زنم گف زنه من که هستی بعدم کلا به شوخی و خنده گذشت گف دلم تنگ شده بود و اینا ینی فک نمیکنم منظورش اونا بوده باشه😶

چی دوست داره همونو بگیر😂😂

ی ساعت سال اول براش گرفتم همیشه اونو میندازه عطرم گرفتم نمیدونم ساعت بخرم دوباره یا نه اخه ی بار خردیم دیگه تکراریه چیزای دیگم خودش همه چی داره ایرپادو اینا کلا کادو گرفتن براش خیلی سختمه نمیدونم انگار برا پسرا هیچی نیس جز دو سه قلم همه ش برا ماس😂😂

وای بابا اخه انقد همه چی تو ذهنمه ها از ی ور میترسم برم زیادی واکنش نشون بدم همه میگن رو بدی به پسرا ...

نه عزیزم هرکاری میکنه دو طرفه انجام بده مثل خودش باش 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید "!🖤🤝
ی ساعت سال اول براش گرفتم همیشه اونو میندازه عطرم گرفتم نمیدونم ساعت بخرم دوباره یا نه اخه ی بار خرد ...

لباس بگیر براش 

یه ست زمستونه شیک و اسپرت 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید "!🖤🤝