2777
2789
عنوان

عادیه دوس پسرم روز زن بهم کادو داد ی سوال دیگم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 54 پست

قلبمو اکلیلی کردی بمونید برای هم😍

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله باید بخری😂😑ولی عزیزم حواست باشه، در همین حد زنش باش، تا وقتی حلقه نرفته دستت و اسمت نرفته شناس ...

نه بخدا حتی ی بارم اصا غیر مستقیم یا رفتار اونجوریم نداشته ی موقعی بود فقط ی بار تا نصف شب چت کردیم برگش گف دلم میخواس الان تو بغلت میخوابیدم تا صبو ی سری اونجوریه دیگه........😅 فلان گفتم جم کن خودتو و اینا گذش رف😅

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چرا ذوق کردم😂دلمون خواست خو

😭😭🤣

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

قلبمو اکلیلی کردی بمونید برای هم😍

مرسییی فقط الان حالو روزمو باید ببینی از صب نمیدونم باید چیکار کنم😅

نه بخدا حتی ی بارم اصا غیر مستقیم یا رفتار اونجوریم نداشته ی موقعی بود فقط ی بار تا نصف شب چت کردیم ...

تو رابطه حرف های اینجوری عادیه با شما نزنه با کی بزنه آخه

حرف اشکال نداره اما رابطه کامل رو منم بعد ازدواج میپسندم

جنگل سوخته را وعده باران ندهید "!🖤🤝
مرسییی فقط الان حالو روزمو باید ببینی از صب نمیدونم باید چیکار کنم😅

بروو جوابشو بدهه

حالا داره فکر میکنه نکنه کاری کرده ناراحت شدی😂

نه بخدا حتی ی بارم اصا غیر مستقیم یا رفتار اونجوریم نداشته ی موقعی بود فقط ی بار تا نصف شب چت کردیم ...

منظورم اون مسئله نبود ولی خوبه خودت بلدی. افرین بهت عاقلی.

منظورم کار اضافه ای که وظیفه و لطف یک زن در قبال شوهرشه بود.

ینی من دو ساله با این تو رابطم هرچند قبلنم میشناختیم همو ولی اصن کلا انقد ی وختایی اضافه کاری میکنه ها از شدت ذوق دلم میخواد کات کنم وای😂😂
چی بگم چیکار کنم حس میکنم دارم گند میزنم

قبلنا با با ۱۸ سال شدن زن نمیشدن یه جور دیگه بود!

قبلا هم همین بود فقط جامعه مردسالاری زن رو بر اساس فعالیت جنسیش تقسیم بندی میکرد منسوخ شده 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔