باوان84 مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1874 عنوان به نماینده مجلس زنگ زدیم | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 19 پست بر کنکور که مصوبه شو تغییر بدن و بتونیم ازمون بدیمنزدیک ۱۰۰۰ تا زیر هر توییتشون توییت گذاشتیم بنظرتون کاری میکنن 🙂 لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚 امروز | 10:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenakaren عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 2165 فقد اینکه بتونیم تو ازمون نهایی شرکت کنیم همین🙂 اگه خواستت اینه موافقت میشه حتما برای اینکه پول بکنن از مردم فقط ناز میکنن تا بگن گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1874 برای امسال بعید میدونم تغییر منظورم برداشتن یازدهم اینا نیست فقد اینکه بتونیم تو نهایی دوازدهم شرکت کنیم ازمون بدیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1874 اگه خواستت اینه موافقت میشه حتما برای اینکه پول بکنن از مردم فقط ناز میکنن تا بگن بخدا من حاضر هر چقد میگن پول بدم فقد بذارن من ترمیم کنم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
helenakaren عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 2165 بچه های خودشون میفرستن خارج اینجا مارو حتی از حق تحصیل محروم میکنن🫠 🥲🥲💔 خدا براشون نسازه گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
helenakaren عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 2165 بخدا من حاضر هر چقد میگن پول بدم فقد بذارن من ترمیم کنم خیالت راحت قطعا اجازه میدن چون پول میخوان فقط لحظات اخر با منت اعلام میکنن گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹