2777
2789
ححالا میخواد با این اطلاعات چیکار کنه مگه که بخواد نگه این خانوم😂

از تاپیکاش مشخصه امار جیب شوهرای مردم رو میخواد بدونه و همسر خودش دولتی کار میکنه که خونه سازمانی خواسته بره مدتی ... شایدم به امار دقیق جیب مبارک همسر شک کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب این که شما نگیری نباید با من دعوا کنی من چیزی که میدونمو دارم میگم به هر حال تحصیلات و سابقه کار ...

عزیزم دعوا ندارم فقط وقتی خودت داری حقوق میگیری و بعضیها میگن تو که ماهی سی حقوقته معلوم ناراحت میشی وقتی نمیگیری اگر حقوق زیاده این همه کارمندا میرن در مجلس اعتراض چیه

بده نرن خب سراغش چه کاریه حسین خسین کنن براشو یه عمری نق ؟! پشت گوشامون هم مخملیه

دنبال زیر بغل ماری چرا😂

مگه من گفتم چرا همه میان اموزش پرورش؟

شما گفتی اگه مزایا نداره پس چرا این همه استقبال داره

منم گفتم چون پذیرشش بیشتر از بقیه ارگاناس

عزیزم دعوا ندارم فقط وقتی خودت داری حقوق میگیری و بعضیها میگن تو که ماهی سی حقوقته معلوم ناراحت میشی ...

اتفاقا باید باهات برخورد بشه چون باعث تصمیم غلط افرادی میشی که میخوان وارد بازار کار بشن عمدی و غیر عمد مهم نیست. به جای شانتاژ برو سر کوچتون فروشگاه جامبو و کوروش بگو میخوام صندوقدار بشم ببینن بهت میگه چقدر. تهران دریافتی اینکار ۱۷ هست بعد بشین کلاهتو قاضی کن یه کارمند تحصیل کرده حای دولتی مزایا و حقوقش چی میتونه باشه سنوات هم که بماند

خودم از کسی نمی پرسم مگه پیشم بگن ولی اگه ازم بپرسند بله میگم دلیلی بر پنهان کاری نمی بینم

هیچ ادم حسابی اینو نمیپرسه و هیچ عاقلی هم جواب دریت به این سوال نمیده تامام