2777
2789
عنوان

هدیه یلدا و روز زن از کسی بجز همسر قبول میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
این منظورش دوس پسر سابقه شه

او دوست پسر سابق فرق داره 

نه اصلا قبول نمیکنم 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

او دوست پسر سابق فرق داره نه اصلا قبول نمیکنم

اگه الان فقط در حد همکلاسی باشید چی

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اگه الان فقط در حد همکلاسی باشید چی

نه بازم قبول نمیکنم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خوج بحالت چرا کات کردین خو 😢

یکی از بچه ها باعث شد دوستیمون خراب بشه 

البته یه بار تلاش کرد درست کنه ولی درست نشد💔

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
زن شوهر دار بخواد از یه مرد غریبه هدیه قبول کنه !!!!! معلومه این کاربر دنباله چیه !

عزیزم قضاوت نکن اصلا شاید برای خودش نباشه شایدم عقایدش متفاوت باشه 

ما فقط وظیفمونه نظر خودمونو بدیم و بریم 

قضاوتش کار ما نیست

عزیزم قضاوت نکن اصلا شاید برای خودش نباشه شایدم عقایدش متفاوت باشه ما فقط وظیفمونه نظر خودمونو بدیم ...

بقیه تاپیک هاشم نگاه کردم 

همش دنبال این مسائله 

خیلی ساده لوحانه ست ک آدم نفهمه هدفش رو 

شما با چه اهداف وحشتناکی تاپیک میزنی !

این تایپک هیچی هیچی اشاره نشده نه تاهل نه تجرد فقط و ققط سوال درباره قبول کردن یه هدیه بوده شما پیش خودت ذهنیت سازی نکن 

کمه کمش اینه ک داری عادی سازی این مسئله رو رواج میدی!

من  فقط یه سوال خیلی ساده پرسیدم شاید سوال خیلیا باشه شما نمیخواهد بیخودی قضاوت کنی از دست شماها تاپیک رو میبندم بهتره. 

عزیزم قضاوت نکن اصلا شاید برای خودش نباشه شایدم عقایدش متفاوت باشه ما فقط وظیفمونه نظر خودمونو بدیم ...

مرسی گلم که درک میکنی نشد یه تاپیک باشه آدم‌های مذهبی نما نیان عقیده خودشون رو به زور قالب نکنن

ببین نمی‌خوام قضاوتت کنما ولی شما یا الکی اینا رو مینویسی یا اینکه واقعا مشکل داری و از آزار دادن آدما لذت می‌برین اگه زندگی خوبی داری بیخیال شو برو دنبال درمان بخدا همیشه شرایط برات پرفکت نمی‌مونه ها...اونموقع که  چیزی رو از دست میدی قدر داشته هات رو میدونی باور کن💔