2777
2789
عنوان

پدر شوهرم به شوهرم گفته قول بده تا سال ديگ بچه بياري

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 70 پست

اول مطمعن بشو بچه دار میتونی بشی یانه بعد جلوگبری کن من 2 سال جلوگیری کردم بعدا فهمیدن اصلا نیاز نبود چون مشکل داریم، باورت میشه بعد هربار دیرر پریود شدن سکته میکردم از ترس میگفتم یا خدا حامله نباشم؟ الان دربه در دکترام واسه بچه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب شوهرت بگو تذکر بده که دخالتت نکنناگر ساکت نشدن باز خودت وارد عملیات شو خواهرم

شوهرم ك خودش نميخواد ميگه توجه نكن به حرف كسي بگو باشه ولي ما كار خودمونو ميكنيم.

خود شوهرم ميگه دوس ندارم شرمنده بچم باشم زماني ميارم ك از پس هزينه هاش تا حدودي بر بيام ارتقا شغلي ب ...

خوب دیگه مهم همینه ک زن و شوهر دست ب یکی باشن دیگه ب کسی مربوط نیس‌. هرکی دلش نی نی میخواد خودش بیاره 😆

اول مطمعن بشو بچه دار میتونی بشی یانه بعد جلوگبری کن من 2 سال جلوگیری کردم بعدا فهمیدن اصلا نیاز نبو ...

تنبلي دارم بايد دكتر برم و تغذيه رعايت كنم ميدونم نميشم به اين راحتيا

تنبلي دارم بايد دكتر برم و تغذيه رعايت كنم ميدونم نميشم به اين راحتيا

ببین هرروز پیاده روی برو قند و شکر و فست فود بزار کنار، درست میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اهوم دكترم بهم همينارو گفت قبلا ولي خب اون موقع مجرد بودم

من خودم اینارو انجام دادم تقریبا الان فولیکولام عالی شده قبلا با دارو هم خوب نبودن ولی الان بدچن دارو هم خوبن

راس میگهتوجه نکنازمن میشنوی زود بچه نیار🥴

اخه علاوه بر خانواده خودش مامان و زن عمومم گفتن 

خانواده اون ب خودش ميگن خانواده من به من

واقعا فكر ميكنم ديگ ٥٠ سالمه و پيرم