2777
2789
عنوان

اشتباه کردم زنگ زدم بهش بیاید

89 بازدید | 7 پست

بچه ها من مامان جونم یه آدم سیاست دار خیلی بدجنس ، هیچ موقع دلسوز بابا من نبوده ، اما عمو هام رو خیلی دوست داره بهشون کمک میلیاردی می‌کنه به بابا من هزار تومن هم نداده ، به مامانم گفتم حق نداری زنگ بزنی تبریک بگی اما صبحی یادم افتاد روز دختر چند بار زنگ زد تا جواب دادم تبریک گفت چون اصلا دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم ، الآنم زنگ زدم اما پشیمونم در اومد گفت محمد ( عموم) زبون بسته خسته میشه می‌ره فلان جا کار می‌کنه... اما به بار تا حالا دل برا بابا من نسوزونده پشیمونم زنگ زدم اینم بگم دو سال خونشون نرفتم 

اشتباه نکردی کار درستی کردی عزیزم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی هر بار باهاشون حرف میزنم یا اون موقع که میرفتم خونشون یه چیزی می‌گفت اعصابم رو خورد میکرد الان ب ...

عزیز دلم در حد سی ثانیه یا نهایت ی دقیقه حرف بزن ی سلام و ی تبریک تا دیگه وقت نداشته باشه چیزی بگه برای ناراحتید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کلا دیگه غلط بکنم همون زنگ هم بزنم

نه عزیز دلم وظیفه تو انجام دادی و کار قشنگی کردی.