2777
2789
عنوان

اگه تجربشو دارید بگید بهم

74 بازدید | 10 پست

دوستان کسی هست مادرشوهر جوون داشته باشه ،به نظرتون در آینده ممکنه مشکل ساز باشه؟پارتنرم مادرش جوونه و از اوناست که همه چیو بهم میگن و باهم راحتن قصدمون جدیه حس میکنم ممکنه تو آینده زیاد تو زندگی دخالت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخالت میکنه پسرای این مدلیم خاله زنکو بچه ننه ان

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
صرف جوون بودن یا صرف اینکه با مادرش راحته نمیشه قضاوت کردباید بیشتر برسی بشهچی مثلا میگه به مادرش

من خودم با مادرش صحبت کردم ازش رفتار بدی ندیدم خوش برخورده ولی خیلی باهم راحتن مثلاً پیش من به مامانش زنگ میزنه مامانه از پشت گوشی بلند میگه جونم عشققققم🤣با خودم میگم یا ابالفضل خدا بخیر کنه

من خودم با مادرش صحبت کردم ازش رفتار بدی ندیدم خوش برخورده ولی خیلی باهم راحتن مثلاً پیش من به مامان ...

این که رفتار طبیعیه قربون صدقه بچه اش بره

دخالت چی؟ آیا متوجه شدی مثلا یه چیزی به دوتایی مربوطه از مادرش نظر خواسته باشه

این که رفتار طبیعیه قربون صدقه بچه اش برهدخالت چی؟ آیا متوجه شدی مثلا یه چیزی به دوتایی مربوطه از ما ...

برای هرچیز کوچیکی نظر میخواد از مامانش و به شدتم از نظر مامانش تاثیر میگیره ولی به حرف منم گاهی گوش میکنه