2777
2789
عنوان

حاملم هیشکی تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 83 پست
حالا اون هیچی بالاخره بچه میاد بیروناصلا جرا باید قایم کرد😐👌

من قایم کردم به تلافی کارها و مخفی کاریاش وگرنه جاریام میدونستن بهشون گفته بودم فقط مادرودختر فتنه خبر نداشتن

بعدم هی میگفتن چرا نگفتی ما دیدیم اونروز فلان بهمان گفتم میدونستم تحمل انتظار ندارید الان یهو چند هفته دیگه بدنیا میاد😁😁😁(خودشون میدونن مسخره میکردم)

🤣🤣🤣خداشفاش بده

قیافه من اون وسط دیدنی بود 😂 خلاصه دیدم ادما ظرفیت هرچیزی رو ندارن و خیلیا لیاقت پیگیری ندارن کلا

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قایم کردم به تلافی کارها و مخفی کاریاش وگرنه جاریام میدونستن بهشون گفته بودم فقط مادرودختر فتنه خ ...

خوبه شوهزت همکاری کرده

منم میدونم یه روزی باردار بشم خانواده اش جز ناراحتی چیزی واسم ندارن

سربارداری اولم هم فقط باحرفاشون اذیت کردن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خوبه شوهزت همکاری کردهمنم میدونم یه روزی باردار بشم خانواده اش جز ناراحتی چیزی واسم ندارنسربارداری ا ...

شوهرم بازم نمیگفت میگفت ولشون کن اخر میفهمن گفتم بابا اینا دنبال حرفن الان میگن خودش نزاییده بچه از کسی گرفتن خودم گفتم 

نامسلمون خدایی خیلی تبریکم ضایع بود ؟؟؟؟آخه استارتر هم محل سگ بهم نداد حتا جواب کوتاهی نداد🙄😐😑

شاید ندیده😂

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

خودتون باید یه جعبه شیرینی بخرین بگین برای بارداریه ک اونا تبریک بگن ...نه اینکه به روی خودتون نیارین انتظار تبریک هم داشته باشین 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
شوهرم بازم نمیگفت میگفت ولشون کن اخر میفهمن گفتم بابا اینا دنبال حرفن الان میگن خودش نزاییده بچه از ...

من از ترس خواهر خودم، به بقیه گفتم.

من چون سابقه ی سندروم داون داشتم تا حواب آمینوسنتز به کسی نگفته بودم، بعد اون گفتم، شوهرم میگفت نگو، ول کن.

گفتم همین خواهر خودم ، فردا برامون حرف درمیاره.

آخه چند بار ، دختر دایی مو گفته، میگه زن داییم از خواهرش تخمک اهدایی گرفته