2777
2789
عنوان

حاملم هیشکی تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
سه ماه مگه چجوری راه میرن؟

با ناز 🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خودشون چی میگفتن

شما باید توی جمع خانوما میگفتی بارداری و‌.....

تا تبریک بگن

الکی نمیتونستن بیان بگن بارداری؟

یکی از اقوام ما هم شب چله شنیدم بارداره

۴ ماهش دیگ انگار تموم بود

خب تبریک از هیچکدوممون نشنیده بود چون اصلا ما نمیدونستیم😐😂

باید بگید اگر تبریک میخواید 💙

مبارکه ایشالا

قدمش خیر باشه

منتظرت شما اعلام رسمی کنید من میفهمم کسی باردار به روش نمیارم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فازت چیه خب تا خودت نگی که نمیشه تبریک بگن😐 شاید با خودشون بگن این معلوم نیست بارداره یا فقط شکم آو ...

دقیقااا 

من یه نفر شکمش خیییلی جلو بود بهش تبریک گفتم انقققددد بهش برخورد 

حالا من یبار به دوستم گفتم تبریک میگم شنیدم بازداری کم مونده بود منو قورت بده از اون ورم رفته بود با ...

دقیقا بخاطر همین تا کسی خودش نگه باردارم بقیه تبریک نمیگن🤣

والا میترسیم بگن وای چقدر فضول وای نمیخواستیم کسی بدونه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏