2777
2789

همکلاسیم نبود فقط توی یه مدرسه اییم بخاطر امتخانا زود میاییم خونه واسه همین الان تاپیک زدم

تو کلاس نشسته بودم بعد چند بار نگام کرد اهمیت ندادم فکر میکردم جون خیلی زشت و مسخرم داره نگام میکنه یهو گفت امروز خیلی خوشگل شدی

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یادم نمیاد یا گفت خیلی خوشگل شدی امروز یا گفت چه خوشگل شدی امروز

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوشگلی دیگهدلیلی نداشت دروغ بگه

اخه بینیم‌بزرگه اعتماد به نفس ندارم

تا همین دیروز همه بهم میخندیدن حتی تاپیکم زده بودم

😂خوشگل بودی که بهت گفته دیگه.

واقعا؟

ولی من خس میکنم عز من زشت تر وجود نداره

اهه بینیمم بزرگه🤒

بینی بزرگ لزوما صورت رو زشت نمیکنهخوشگلی دیگههه

واقعا یعنی بینی تاثیر نداره؟؟

من تنها عسب صورتم بینیمه و اینکه صورتمم لاغرع بیشتر تو چشم میزنه

واقعا؟ولی من خس میکنم عز من زشت تر وجود ندارهاهه بینیمم بزرگه🤒

چندمی؟ 

اره بابا. وقتی یه دختر یه دختر جدیدی ببینه (منظورم اینه مثلا قبلا ندیدتش) بعد بهش بگه چقد خوشگل شدی مطمعن باش راست میگه

اصلا کلا یه دختری بهت بگه خوشگل خوشگلی دیگه. اگه بخاطر مسخره کردن یا کنایه زدن بود  به جای خوشگلی خیلی چیزای دیگه میتونست بهت بگه

چندمی؟ اره بابا. وقتی یه دختر یه دختر جدیدی ببینه (منظورم اینه مثلا قبلا ندیدتش) بعد بهش بگه چقد خوش ...

ولی اون اولین بارش نبود منو دیده یه ماهه همدیگرو میبینیم

ولی واقعا کلی حس خوب گرفتم ازش

تا دیروز فکر میکردم زشت هرین دخترم

ولی نمیدونم چرا تو‌مدرسه کلا دهنم قفلع ختی نمیتونم بخندم به زور باهاش یه لبخند زدم🤐

همون دیگهسعی کن خیلی رو اعتماد بنفست کار کنی

چجوری کار کنم اصلا اعماد به نفس ندارم