2777
2789

من مخالفم چون جو جامعه و فرهنگ ما جوریه که مرد و زن حتی پشت گوشی نمیتونن با هم مثل انسان رفتار کنن و به چشم جنس مخالف نکاه میکنن ، و مردی ک بخواد بیاد همچین سایتی ک هیچ بحث مردونه ای توش نیست ، ۹۹ درصد دنبال عوضی بازیه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خیلی زشته

توی تاپیک های جنسی فوضولی میکنند

توی تاپیک های که میگن فقط خانم ها بیان فوضولی میکنند

کلاتوی همه جا هستن

اگه حد و حدود خودشونا رعایت میکردن خوب بود ولی اینا با وقاحت توی تاپیک های جنسی خانم ها هم کامنت میذارن مشاوره میدن😐

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

اگه از حدشون خارج نشن،فرقی برای من نداره، مثه همه جای دیگه... چطور بعضیا دنبال مختلط کردن ورزشگاه ها هستن بعد مخالف وجود مردها توی مجازی هستن؟ واقعا برام سواله

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بود و نبودشون مهم نیست 

ولی توی تاپیک ها ج نسی همیشه به حاشیه میکشن 

و بعضاً شوخی های خارج از مرز میکنن

وگرنه بسیاریشون با شخصیت و متین هستن و مثل بقیه حرکت نگه دار هستن

درخواست هم بذار بدن ، تو قبول نکن❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂