2777
2789

مادر شوهرم میاد تا دین و مذهبت رو با حرفاش در نیاره تا بین هزار نفر اختلاف نندازه تا اونقدر با نیش و کنایه حرف نزنه نمیره دوباره میره چند روز بعد میاد حالا دوباره میخواد بیاد منم دروغ چرا هر بار که اذیتم میکنه پیش شوهرم گلایه اش رو میبرم حالا امروز شوهرم زنگ زده میگه مامانم میخواد بیاد منم عصبی شدم دیگه حالا شوهرم پشت گوشی داره خون بپا میکنه اونقدر بهم حرف زد میگه چرا هی میگی خب پس اذیت شم و دم نزنم بخدا دختر خودش تحملش نمیکنه

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

خب جوابشو بده 

بعدشم بگو مادرجون این بحثا رو ول کنین مناسب سن سالتون نیس

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا خون به پا کنه قلبم درد میکنه خدا کنه بمیرم دیگه

خب پس میدونی چیکار کن؟؟

لاممممم تا کامممممم حرف نزن

اون از انرژی تو داره تغذیه میکنه اصلا حرف نزن هر کیم نظر پرسید بگو اطلاعی ندارم نمیدونم این بحثا برام جالب نیست 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
پس چی کنم

به حرفا وحرکات مادرش بی محلی کن در عین حال احترامشم داشته باش اصلا حرفشو پیش همسرت نزن میدونم سخته ولی یکم صبوری کن 

درست میشه

من خودم جرات نداشتم بگم خواهرت یامادرت فلان کرداینقدر بحثو جنگ میشد کلا این رفتارمو گذاشتم کنار یه مدت ک گذشت خودشوهرم باهاشون ب اختلاف میخورد و یواش یواش ب حرفام رسید هنوزم بدشون نمیگم ولی اگر کوچیکترین اشاره ای بکنم شوهرم حقو بهم میده

خب پس میدونی چیکار کن؟؟لاممممم تا کامممممم حرف نزناون از انرژی تو داره تغذیه میکنه اصلا حرف نزن هر ک ...

یه حرفایی یه حرکاتی میکنه تاپیکام هست دیگه نمیدونم چی کنم دارم الان باید تو این اوضاع زنگ بزنم از شوهرمم معذرت خواهی کنم 

به حرفا وحرکات مادرش بی محلی کن در عین حال احترامشم داشته باش اصلا حرفشو پیش همسرت نزن میدونم سخته و ...

باید بشینم و دم نزن اون همچین عروسی میخواد شوهرمم همچین زنی بخدا اون سری آبرومو برد گوشت و مرغ تو خونه ام نبود منم هر چی بود می‌پختم بعد چند روز جلوی جمع گفت بسه دیگه این غذا ها چیه اون لحظه تو همون حالت مردم