2777
2789
عنوان

شوهرم تو عصبانیت دلمو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست

وای چه قدر بچه ایی

چرا ازادواج کردی

روح وروان اون بنده خدا کیسه بوکس شما نیست که هرلحظه بهش ضربه بزنید

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا تعارف ندارن دوستت نداتشه باشه میگه و تند هم میره سراغ طلاق از همین نی نی سایت این چیزارو یادنگرفتی؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

شوهری که دل بشکونه ندیدی که به شوهرت میگی دلمو شکست:)

دوست داره

تو هم توی انواع کانال های همسرداری عضو شو و رو خودت کار کن عزیزم

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

ببین خودتو سرگرم گن حتما چون شوهرت سرکاره شما تنهایی فکر وخیال میاد تو ذهنت .... منم همیشه حس میکنم شوهرم خونواده شو ترجیح میده ولی میگه منو بیشتر از همه دوست داره اما تو عمل اینطور نیست الان ی مدته دیگه بهشرمیگم ببین فلان جا فلان کارو کردی وقتی بهت میگم حرفت با عملت فرق میکنه اینجا معلوم میشه یکم بهتر شده به نظرم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
حس میکنم دوستم نداره و اولویتش خانواده شناما میگه اینجوری نیست تورو بیشتر از همه دوست دارماما حس میک ...

دوسم داره نداره چیه🤣اگر دوستت نداشت الان اونجا نبودی این رفتارا واقعا بچه گانه است چندسالته