2777
2789

من تو دانشگاه با دخترا رابطم خوبه اما با پسرا نه اصلا باهاشون حرف هم نمیزنم حالا یه پسره همکلاسیمه همه جا بهم خیره میشه وقتی منو میبینه و بیشتر هم به چشمام و صورتم خیره میشه و نگاهشو بر نمیداره و اجتماعی هم هست و تا حالا نه من نه دوستام ندیدیم هیزی کنه بجز این نگاه کردن هرجا میرم پشتم میاد یا کلاس که داشتم با دوستم داشتیم میرفتیم تو کلاس با دوستاش نشسته بود رو صندلی بعد خیره شده بود به من بعد دوستاش مسخرش کردن نمی‌فهمم چرا این کارا رو می‌کنه😐

بخدا نه می‌خوام پسره رو تحقیر کنم نه چیزی فقط چون دو ترمه این کار هارو می‌کنه این اخری دوستاش مسخرش کردن واقعا مغزم درگیر شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدمیخوادابرازعشق کنه بهت ولی روش نمیشه یاکه چیزی میخوادبهت بگه

من خودم شوهرم اونموقع که ازدواج نکرده بودیم دوتامون توبیمارستان کارمیکنیم 

خیلی اخموبودواصلانمیخندید ولی منومیدیدیچیزمیپروندمیخندید یازل میزدبمن ولی تانگاش میکردم اخم میکرد ایناگفتم بدونی احتمال داره طرف خوشش اومده باشه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اگ بخادت بسم الله میگه دست مامان باباش میگیره میاد من باب خواستگاری و آشنا شدنتون

شما فک کن چشاش چپه...دخترا فانتزی فک میکنن و از همین اسیب میبینن ...پسرام از همین سو استفاده میکنن بردبیت میاد جلو...حواست باشه

شاید شرط بندی کردن بادوستاش

نمی‌دونم آخه من کاری بهش ندارم یک بار هم رفتم تو کلاس پیش دوستاش بود دیدم تا منو دید پاشد رفت بیرون بعد ماهم میخاستم بریم بیرون دم در دیدمش دوستش پیشش بود گفت کجا رفتی چیشد اینم گفت هیچی الان میام بعد نگاهش افتاد بهم بازم خیره شد

نمی‌فهمم واقعا کار هاشو و همین که دو ترمه هیچی نمیگه بیشتر مغزمو درگیر کرده دلیل این کاراش چیه

اگه ترم پایین هستین بیخیالش شو چون تازه اومده جو گیره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

نمی‌دونم آخه من کاری بهش ندارم یک بار هم رفتم تو کلاس پیش دوستاش بود دیدم تا منو دید پاشد رفت بیرون ...

با نگاه اینا نمیشه فهمید  بیین چه عکس العملی نشون میده اگه پیامت داد اونا بگو باخانواده بیا جلو 

البته ب نظرم داره بازی روانی راه میندازه تورو جذب خودش کنه

شایدمیخوادابرازعشق کنه بهت ولی روش نمیشه یاکه چیزی میخوادبهت بگهمن خودم شوهرم اونموقع که ازدواج نکرد ...

آهان شاید 

اما این نگاه می‌کنه وقتی هم متوجه میشه من متوجه شدم نگاهشو هم برنمیداره و اون بار هم بخاطر همین دوستاش مسخرش کردن 

آهان شاید اما این نگاه می‌کنه وقتی هم متوجه میشه من متوجه شدم نگاهشو هم برنمیداره و اون بار هم بخاطر ...

شایدنمیتونه نگاهشوبگیره😂😂😂😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

با نگاه اینا نمیشه فهمید بیین چه عکس العملی نشون میده اگه پیامت داد اونا بگو باخانواده بیا جلو البت ...

آره فکر کنم چون منو میبینه اداهای مسخره ای درمیاره همش خیره میشه هرجا میرم پشتم میاد یا با یک دختره حرف میزنه منو میبینه فاصله میگیره