2777
2789

من خودم باشم یک حرکت دیگه میرم بعد اگه دستگاه یا اون وسیله خلوت شد میرم طرفو به استرس نمیدازم 

بعد نیز تختو لازم داشتم اومده میگه فلان حرکتو میخام باهاش ترکیبی برم منم گفتم بفرمایید 

چون حوصله ندارم وقتی طرف منطق نداره براش توضیح بدم چیزیو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ی خانمه تو باشگاه ما بود جوگیر شده بود اصلا نگاه نمیکنه طرف تازه ستشو شروع کردی سریع میگف چقدر مونده تموم شه عجله کنید و فلان. ی سریا واقعا شعور و فرهنگ باشگاه رفتنو ندارن.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

پس کی میخواه از حقت دفاع کنی بگو هر موقع کارم تموم شد بیا ببر

ولشون کن اگه تازه شروع کرده باشم میرم حرکت بعدی ولی وقتی بهت زول میزنن نگات میکنن هی میان میپرسن کی تموم میشه اصلا تمرکزت بهم میریزه

دقیقااا فکر میکنن بقیه ادم نیستن فقط خودشونو میبینن

با ادم بیشور مثل خودش رفتار کن.بهترین کار اینه ی بار جوابشو بدی بشیه سر جاش .بعد جالبه به خودش ک میگفتن مثلا چقدر مونده میگف ببین من حالااا تو برنامم ۱۰ دقیقه اینو دارم بعدش باید بای دستگاه دیگه ترکیبی بزنم بعدش شما بیا.🐄

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

ولشون کن اگه تازه شروع کرده باشم میرم حرکت بعدی ولی وقتی بهت زول میزنن نگات میکنن هی میان میپرسن کی ...

حالااین خوبه واسه من شده دوسه نفری وایسادن تونوبت که من تموم شم ازاون دستگاه استفاده کنم وخب باعث میشه من هول کنم وسریع تربزنم حرکاتمو🫤

ولشون کن اگه تازه شروع کرده باشم میرم حرکت بعدی ولی وقتی بهت زول میزنن نگات میکنن هی میان میپرسن کی ...

حالابازاین خوبه یه باشگاهی رفته بودم چندتامربی داشت تامیومدم اون دستگاهوبزنم مربیه میومدمیگفت چقدردیگه داری تموم شی😕خیلی بدم میومدازمربیه😕

وای متنفرم ازشون تا میشینی میان میگن کی تموم میکنی بابا اخه فلان فلان شده بزار بشینم بعد گمشو کارتو کن هیم میگن من ستم خراب میشه خب به کتونیام😑 منم پول دادم میام دیگه

💙خدایا شکرت💙خدایا شکرت💙خدایا شکرت💙