2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز شوهر خوبی داری که میاد

اره من ب شوهرم گفتم استرس گرفته ام از دست این فامیل گفت زن هم خود عمه باش مراسم نزدیک نمیزاره بره راه دور.حالا اونکه مارو بعد شام گفته اول میریم خونه دختر عمه باز ساعت ده میزنگی اکه هنوز مراسمشون تموم نشده میریم اونجا.از حرف و حدیث عمه ام میترسم بعدش

چه عمه‌ی بی درکی.

چرا باید کسی رو با ۷۵ کیلومتر راه اون هم شب بکشونی خونت به خاطر یه شب نشینی.

اون وقت  توقع  هم داشته باشی که حتما بیاد و گرنه بهت بربخوره.

راستش من خونه ی پدرم هم بود هم به خاطر یه شب نشینی اصلا حاظر نبودم این همه راه رو برم و بیام جه برسه عمع

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چون مامانش فوت کرده میخواد قرآن خونی بگیر .کدوم مهمه عمه یا دختر عمهه

دختر عمه مهمتره ،شام هم دعوت کرده ،میخوای اول برید چای شیرینی عمه ،بعد قرآن وشام دختراون مرحوم

اره بعد شام بصرف شیرینی اونم شهرستان ۷۵کیلومتر راه هست

چرا خب شام نمیده اینهمه راع دور دعوت مرده شام هم نمیده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دختر عمه مهمتره ،شام هم دعوت کرده ،میخوای اول برید چای شیرینی عمه ،بعد قرآن وشام دختراون مرحوم

نمیشه چون تا اونجا ۷۵کیلومتر تابرم و برگردم اینا قرآن خواندن و شامم دادن .مگه اول برم اینجا بعد برم خونه عمه