2777
2789
عنوان

واسه لاغری زنجبیل بخورم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو وزن کم کردن ته بدشانسیم. تمام قرص ها و دمنوش ها و پودرهای لاغری و خوردم و بی فایده بوده . کم کاری تیروئید دارم و با رژیم هم وزنم نمیاد پایین الان هم نزدیک یک ماهه دارم هر شب آمپول لاغری میزنم ولی فقط 2 کیلو کم شده وزنم

من تو وزن کم کردن ته بدشانسیم. تمام قرص ها و دمنوش ها و پودرهای لاغری و خوردم و بی فایده بوده . کم ک ...

آمپول لاغری تا حالا نشنیدم و ندیدم 

یعنی چطور لاغر میکنه

بنظرم نزن احساس میکنم خیلی عوارض داره 

آمپول لاغری تا حالا نشنیدم و ندیدم یعنی چطور لاغر میکنهبنظرم نزن احساس میکنم خیلی عوارض داره

آمپول های لاغری شبیه انسولینن و قندو میارن پایین و اشهارو به شدت کم میکنن ولی من کلا استپ وزنیم البته فوق تخصص غدد برام نوشته و سرخود نمیزنم

اخه میگن اصلش رژیمه ولی من زیاد نمیخورم فقط ریزه خواری دارم

اتفاقا اصلش ورزشه چون بدن اون چربی هارو عضله می‌کنه ، کاهش وزنی که با فقط رژیم تو یه مدت به وجود بیاد دوباره برمیگرده، تو اطرافیانم زیاد دیدم😅

اگه میتونی روزی یک ساعت پیاده روی کن هم حال دلت خوب میشه هم به کاهش وزن و سلامت کمک می‌کنه ، این برنامه های رایگان ورزشی هم میتونی نصب کنی در کنارش انجام بدی ، من یه مدت انجام میدادم شکمم قشنگ فرم گرفت خط افتاد.

ببین مثلا برنج کمتر اون حد قبل بخور و روغنش نده اگه دمی درست میکنی ، شکلات و بیسکوییت و کیک و آبمیوه ، سس و.. چیزایی که قند مصنوعی دارن حذف کن

برای ریزه خواری میتونی با یک چیز کم کالری درستش کنی اگه خیلی احساس ضعف می‌کنی ، یا به خودت چالش بده که مثلا هر دوساعت یکبار حق دارم یک چیز بخورم و اگه رعایت نکنم باید ۵ دقیقه طناب بزنم مثلاً

من خیلی نمیخورم فقط ریز خواری دارم بعد چجور استفاده میکنی هرروز میخوری عوارض نداره؟

من یه برش پنج سانتی از زنجبیل تازه رو‌ رنده میکنم با سه لیوان آب توی قوری روی کتری یا سماور میزارم ،حدود بیست دقیقه  ، با لیمو ترش و عسل میخورم 

یه روز در میون یه لیوان میخورم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد