2777
2789
عنوان

اسنپ همش ازم سوال می پرسه حالم خوب نیست واقعا توان جواب دادن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 38 پست
به جای اینکه اینجا بگی به اون بگو

دوست عزیز این ماجرای همیشگیه ،اینجا می ذارم که شاید یه اسنپی ،اقوامی ببینه نقل قول کنه اسنپی ها بشنون .می تونم امتیاز کم بدم ولی نمی کنم این کاررو 

✔️ خبرنگار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو موردهات بنویس تمایل به صحبت ندارم اسنپ جدید نصب کنی میتونی اینارو در مورد خودت قید کنی

میشه مگه ؟ خدا خیرت بده ،کجا باید درج کنم اینو .ممنون میشم راهنمایی کنی 

✔️ خبرنگار 
خیلی زیاد جدی گرفتی اسی فوقش جواب نده

نه عزیزم جدی نگرفتم ،مخل اعصابم شده ،اتفاقا بیشتر مواقع راهنمایی می کنم ،جواب می دم ولی فکر کن هرروز چندین بار سوار اسنپ بشی و بخوای جواب بدی همه این طوری نیستن بعضی ها از روی نادونی این طوری هستن و بعضی ها سریشن .مثلا فکر می کنن من می تونم کار غیر قانونی انجام بدم درخواست های عجیب دارن .من چی کارم آخه  

✔️ خبرنگار 
منم اعصابم خورد میشه واقعا یبار این ماجرا واسم پیش اومد طرف با اینکه لوکیشن و مپ جلوش بود هی میپرسید ...

باور کنید این موردها رو من اصلا به دل نمی گیرم  ،گاهی پیش اومده راننده فکر می کنه اومدم پیک نیک . فکر نمی کنه طرف عجله داره .حتی شده من اسنپ گرفتم طرف با دوستش اومده . یعنی یکی دیگه تو ماشینشه 

✔️ خبرنگار 
میشه مگه ؟ خدا خیرت بده ،کجا باید درج کنم اینو .ممنون میشم راهنمایی کنی

میشه قبلا همچین گزینه هایی اومده بود برام الان نتونستم پیداش کنم ولی باز میتونی بری تو اطلاعات کاربریت اونجایی که اسمتو نوشتی ویرایش بزنی پایین مشخصات فرعی رو بزنی و بنویسی تمایل به صحبت ندارم راننده میبینه