چون می فهمن کجا می رم بعضی ها سوال می پرسن واقعا نیاز به آرامش دارم .حالم بده دیر شده سر کارم ،هی سوال می پرسه من باید جواب بدم .کاش حریم خصوصی رو به هر شکل رعایت کنن . راننده عزیز من مسافرم مشاور یا مورد رفع کنجکاوی نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عزیزم جدی نگرفتم ،مخل اعصابم شده ،اتفاقا بیشتر مواقع راهنمایی می کنم ،جواب می دم ولی فکر کن هرروز چندین بار سوار اسنپ بشی و بخوای جواب بدی همه این طوری نیستن بعضی ها از روی نادونی این طوری هستن و بعضی ها سریشن .مثلا فکر می کنن من می تونم کار غیر قانونی انجام بدم درخواست های عجیب دارن .من چی کارم آخه
منم اعصابم خورد میشه واقعا یبار این ماجرا واسم پیش اومد طرف با اینکه لوکیشن و مپ جلوش بود هی میپرسید ...
باور کنید این موردها رو من اصلا به دل نمی گیرم ،گاهی پیش اومده راننده فکر می کنه اومدم پیک نیک . فکر نمی کنه طرف عجله داره .حتی شده من اسنپ گرفتم طرف با دوستش اومده . یعنی یکی دیگه تو ماشینشه
میشه قبلا همچین گزینه هایی اومده بود برام الان نتونستم پیداش کنم ولی باز میتونی بری تو اطلاعات کاربریت اونجایی که اسمتو نوشتی ویرایش بزنی پایین مشخصات فرعی رو بزنی و بنویسی تمایل به صحبت ندارم راننده میبینه