یه سال و نیمه کسی ك عاشقش بودم و یه دختره با طلسم ازم میگیره هی من میرفتم یه دعای محبت میگرفتم بیچاره میومد مثل روز اولش بشه باز اون حرومزاده یه طلسم میگرفت سمت خودش میرفت دلم خونه به قرآن دیشب استوریشو دیدم براش کادو خریده از فشار عصبی حالت تحو گرفتم دندونام میلرزید و آب از دهنم میومد دستام میلرزید حتی نمیتونستم به راحتی گریه کنم انگار یکی خفم میکرد انقد جیغ زدم و گریه کردم و پاهام کوبیدم دیگه از حال رفتم ، گلوم هنوزم هنوزه میسوزه صب با سر درد پاشدم الان به لطف نوافن سر پام😭😭
خودش میگفت از اون دختره متنفره منم میدونستم منو دوست داره ولی لعنت به طلسم لعنت به آدمی ك منو تو این حال انداخته..
دعا نویسم یه شهر دیگه ست من پول ندارم هر هفته برم ولی اون دعا نویسه میگفت نمیذاره چهل روز بشه میره تمدید میکنه، پریروز یه دعا نویس تو شهر خودمون رفتم اونم گفت آره دعا گرفته ك منجر به جدایی شده😭😭
من پشت. پناه ندارم، قدرت ندارم ، من زورم به اون نمیرسه ولی مطمئنم حال و روز منو خدا میبینه بی جواب نمیذاره اونو😭💔
تو رو قرآن یه باطل السحر از راه دور بگید کاری کنم دعایی ك برامون گرفته باطل بشه؟؟؟
بعدم نگید خرافاته هم تو تاریخ هست هم تو قرآن هست ك واقعیت داره هم این ك خودمون تو زندگی دیدیم که حتی خدا نمیتونه با این انرژی منفی مقابله کنه*