حالا هرچی من اگه احتمال بدم طرفم تو حرف زدن رعایت نمیکنه باهاش هم کلام نمیشم که بعدا بخوام حرص بخورم
کلا جواب دادن مردا اکثرا با بی ملاحظگیه بهتره بابت حرفش که از سر سبک مغزی بوده ناراحت نباشی
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی دلم شکسته خیلیی یوقتای مادر شوهر هی ب شوهرم میگه برای کی اینقد کار میکنی اک منظورم نداشته باشه ...
میفهمم عزیزم ولی خودتو به بیخیالی بزن همه چی که بچه نیست تلاشتو بکن براش ولی اگه نشد هم دنیا به آخر نرسیدع رژیم سالمخوری گرفتی تا حالا؟ برا خیلیا جواب میده ها
مادرشوهر من که ابرومو جلو فامیل برد شوهرم باید قرص میخورد فک کنم مادرش و خواهرش قرصاروقایم کرده بودن بهش نمیدادن با منم یه دعوای حسابی کردن گف اره شش قلو میاری همه فامیل فهمیدن دارو مصرف میکنیم و مشکلی هس منم خیلی دلم شکست هیچوقت حلالشون نمیکنم بیخیال ادمای بی ارزش عقده ای زیادن اهمیت نده
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓