2777
2789

از شخصیتش توقع خاصی ندارم جز اینکه اون زمانی که تو مدرسه ست و داره کارش رو انجام میده واقعا یه معلم باشه برا بچه ها یکی که می دونه همه جوره رفتارش تاثیر داره رو این بچه های معصوم حالا بعد از تایم مدرسه بخواد یه عصبی بدعنق کم حرف و هرچی که باشه به نظرم مهم نیست. من خودم معلم نیستم ولی از اینکه به یکی میگن تو معلمی تو نباید فلان حرف رو می زدی و فلان کار رو می کردی برام عجیبه دیگه خارج از ساعات کاری ایشون معلم نیست که یکیه مثل همه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
از شخصیتش توقع خاصی ندارم جز اینکه اون زمانی که تو مدرسه ست و داره کارش رو انجام میده واقعا یه معلم ...

از این دید ب قضیه نگاه کنید ک بعضی کارها رو اگه تایم خارج مدرسه انجام میده قطعا تو ساعت مدرسه هم انجام میذه و بچه ها ب شدت از معلمشون تقلید می کنند

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این دید ب قضیه نگاه کنید ک بعضی کارها رو اگه تایم خارج مدرسه انجام میده قطعا تو ساعت مدرسه هم انج ...

نمی دونم شاید ولی در کل به نظرم اینکه از آدما به خاطر شغلشون انتظار داشته باشیم تو زندگی شخصی هم رفتار خاصی داشته باشن درست نیست مثلا اینجا تو تاپیکا بحث میشه به کسی که معلم باشه میگن تو مثلا معلمی و بچه ها رو چطور تربیت می کنی و این حرفا در حالی که اون شخص اون لحظه معلم نیست که کاربر نی نی سایته مثل همه!قرار نیست هیچ وقت کم حوصله و عصبی نباشه یا خطا نکنه چون معلمه فقط وجدان کاری داشته باشه و کارش رو تو مدرسه درست انجام بده کافیه مثلا ممکنه ذاتا آدم کم حوصله ای باشه ولی وقتی تو مدرسه ست بدونه ملزمه با حوصله رفتار کنه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!