جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
👌 امروز مسواک زغالی را به شما دوستانی که به سلامت دهان و دندان خو اهمیت میدهید، پیشنهاد میکند. برای همه ما پیش آمده است که در زمان مسواک زدن، با مشکلاتی مانند خون ریزی لثه و یا آسیب به مینای دندان به دلیل زبر بودن الیاف مسواک مواجه شده باشیم. جنس الیاف این مسواک زغالی از پلاستیک منعطف بهداشتی هست و شما دوستان به راحتی و بدون آسیب رسیدن به دندان و یا لثه ها میتوانید از این محصول استفاده کنید. الیاف این مسواک به گونه ای ساخته شده است که به هیچ عنوان باعث تجمع میکروب یا آلودگی در سری آن نمیشود. میزان سختی این الیاف به گونه ای است که علاوه بر اینکه به دندان آسیب وارد نمیکند، آنقدر نرم که باعث تمیز نشدن کامل دندان نیز نشود، نیست.
⚡️توجه: مدت زمان استفاده از هر مسواکی 3 ماه پس از اولین استفاده است و این مسواک نیز از این قاعده مستثنی نیست.
https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده