2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد درد دل به خاطر حساسیتم شادی بچمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست

استارتر من یه سوال ازت داشتم 

من دیروز پسرم یه لیوان شیر ریخت رو فرش ،همچین جیغ بنفشی کشیدم که خودم دیدم بچم رنگ به رنگ شد 

میدونم کارم اشتباهه اما برام سواله شما چیکار میکنی تو این مواقع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترس تو چشماش و اینکه بعدش شک بودانکار میترسید دوباره دعواش کنم اینا ادیتم میکنه😔

افرین بهت 

تو یه بار این صحنه رو دیدی و تکرار نکردی 

اما من چندین بار این شک رو دیدم و نمیتونم خودمو کنترل کنم 

این که لجبازی میکنه و وسایلشو جمع نمیکنه هر بار من با خشم و جیغ و داد تذکر میدم بهش 

اون دستپاچه شدن و اینکه میگه مامان دیگه خراب کاری نمیکنم رو تو طول هفته بارها ازش شنیدم 

خدا کمک کنه منم بتونم با ارامش رفتار کنم باهاش

دعوا سبک کردم نه شدیدیا کتک نزدمهمیسه عذاب وجدان میگیرم میگم بی پناهه اخهالان ۷ سالشه

منه لعنتی که کتکم گاهی میزنم

اسی در موارد زیر چکارمیکنی؟

چاقو گرفته توی دستش فرار میکنه هر چی میگم بده نمیده میترسم بخوره زمین بره توی چشمش زبونم لال

یه تیکه لباس نمیپوشه لخت میگرده بدون پوشک

کیسه برنج پاش  بده توی خونه

پشت در بره پی پی کنه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
استارتر من یه سوال ازت داشتم من دیروز پسرم یه لیوان شیر ریخت رو فرش ،همچین جیغ بنفشی کشیدم که خودم د ...

قبلا منم واکنشام زیاد بود همین جیع و دادو ...

بعدش که عداب وجدان میگرفتم به خودم قول میدادم تکرار نکنم و صبور تر باشم

یه تمرینی برای خودم گذاشتم شاید برای شماهم خوب باشه

هر مشکلی که پیش میاد و میحوام واکنش نشون بدم یک لحطه وای میایستم و میگم الان سر دوراهی هستی

الان وقتشه

دیگه یک ساعت دیگه نمیتونی تصمیم الان رو تغییر بدی

یا راه درست یا راه اشتباه و عذاب وجدان

اون موقع یکم ارومتر برخورد میکنم و کم کم عادت میکنی سریع واکنش ندی

افرین بهت تو یه بار این صحنه رو دیدی و تکرار نکردی اما من چندین بار این شک رو دیدم و نمیتونم خودمو ک ...

حتما میتونی 

تو مامان خوبی هستی

فقط همه ی ما خسته ایم و ذهنمون آشفته هست

منه لعنتی که کتکم گاهی میزنماسی در موارد زیر چکارمیکنی؟چاقو گرفته توی دستش فرار میکنه هر چی میگم بده ...

باورت میشه همش رو تجربه کردم

وای بچه ها چقدر شبیه همن

تازه گوشی قبلیم رو انداخت تو پارچ اب گوشی سوخت

چاقو چون خطرناکه سریع میگیرم جای تعلل نداره

و جدی میگم کار بد دست نزن یکم صدای بلند که بفهمه موصوع مهمیه ولی داد نمیزنم

بقیه رو فقط میگم مامان ناراحت میشه بعد پیر میشم

البته به بچه هم بستگی داره

من بچم خیلی حساسه ولی بعصی بچه ها جسورتر و شجاع ترن

یکم لحنت هم ناراحت باشه بهتره ولی هیچوقت داد نزن

واقعیت برنج و لوبیا و لپه و سیب زمینی و هرچی دیتش رسیده بود ریخته بود کف آسپزخونه داشت کیف میکرد ازش فیلم گرفتم

ولی بعدش گفتم با هم جمع کنیم چقدر خوشش اومده بود اما گفتم اینبار شیطون گولت زد چون نمیدونستی کار بد هست میبخشمت اما اگه دوباره شیطون گولت بزنه مامان خیلی ناراحت میشه

البته هیچ مادری کامل نیست من همیشه هواشو دارم اما وقتی با سوهرم بحث میکنم اصلا صبرم کم میشه

دعواش نمیکنم ولی همش میگم به من کار نگیر برو اونور

از این اخلاقم بدم میاد

سعی میکنم تغییر کنم ولی سختمه

باورت میشه همش رو تجربه کردموای بچه ها چقدر شبیه همنتازه گوشی قبلیم رو انداخت تو پارچ اب گوشی سوختچا ...

من خیلی مامان داغونی هستم 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
من خیلی مامان داغونی هستم

نه باید سعی کنیم بهتر بشیم

منم اشتباه زیاد داشتم با هر مادری صحبت کردم اشتباه زیاد کرده تا یاد گرفته

ولی باید درس عبرت بگیریم و بهتر بشیم